Pasaulē skaistākā auguma īpašniece parāda grūtnieces vēderu. FOTO
Modele Kendisa Sveinpola jau pavisam drīz kļūs par māmiņu savam pirmajam bērniņam.
Slavenības
2016. gada 22. maijs, 09:21

Pasaulē skaistākā auguma īpašniece parāda grūtnieces vēderu. FOTO

Jauns.lv

Reiz par skaistākā auguma īpašnieci pasaulē neoficiāli atzītā „Victoria’s Secret” modele Kendisa Sveinpola (27) gaida savu pirmo mazuli. Kā viņas augums mainījies šajā laikā, daiļā dienvidafrikāniete parādījusi arī sociālajos tīklos.

Modele Kendisa Sveinpola saviem sociālo tīklu sekotājiem parādījusi fotogrāfiju, kurā pozē bez krūštura un demonstrē aizvien augošo grūtnieces vēderiņu. Kendisa savā vēstījumā atklājusi faniem gaidāmā mazuļa dzimumu. „Manējais nav nemaz tik mazs puisītis,” modele parakstījusi komentārā zem melnbaltās fotogrāfijas.

Ar gaidāmā bērna tēvu brazīliešu modeli Hermanu Nikoli (33) Kendisa ir kopā jau kopš 17 gadu vecuma. To, ka abi drīzumā kļūs par vecākiem modele plašākai sabiedrībai atklāja šā gada martā, savā „Instagram” blogā publiskojot aizkustinošu fotogrāfiju. Melnbaltajā attēlā redzams, ka Hermans tur roku uz Kendisas vēdera. Fotogrāfijas parakstā pāris vēstīja, ka modelei vēderā esot „mazs eņģelītis”.

Hermans Kendisu bildināja aizvadītā gada augustā. Jau drīz pēc šī notikuma modele intervijā atzina, ka nevarot vien sagaidīt, kad varēs nodibināt ģimeni un laist pasaulē mazuli.

     

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press