Daniels Kreigs atsakās no 68 miljoniem sterliņu mārciņu. Meklējiet jaunu Bondu
Lai gan pērn aktieris Daniels Kreigs solīja, ka drīzāk „pārgriezīs sev vēnas” nekā atgriezīsies jaunā Bonda filmā, kinostudija vēl cerēja, ka par lielāko atalgojumu viņš tomēr piekritīs. Nekā nebija – arī par 68 miljoniem viņš vairs aģenta 007 lomā neatgriezīsies!
Slavenības
2016. gada 22. maijs, 18:15

Daniels Kreigs atsakās no 68 miljoniem sterliņu mārciņu. Meklējiet jaunu Bondu

Jauns.lv

Britu aktieris Daniels Kreigs (48) paziņojis filmu studiju bosiem, ka viņam ir „gana” un vairāk aģentu 007 nespēlēs. Pat par 68 miljoniem sterliņu mārciņu (89 miljoni eiro) ne!

Daniels Kreigs savu gala lēmumu paziņojis tikai dažas dienas pēc tam, kad bukmeikeri atsaukuši likmes par Kembridžā studējušo aktieri Tomu Hidlstonu kā nākamo Džeimsu Bondu.

Daniels Kreigs ir labāk apmaksātais aktieris, kurš jebkad atveidojis slaveno spiegu. Viņš esot saņēmis 38 miljonus sterliņu (49 miljoni eiro) mārciņu par četrām filmām, kurās atveidojis Bondu.

Džeimsa Bonda tēlā Kreigs iejuties kopš 2005. gadā un filmu studijai ienesis vairāk nekā divus miljardus sterliņu mārciņu, atvieglojot kompānijas MGM bankrota problēmas.

Aktierim tuvu stāvošas personas norādījušas, ka Daniels Kreigs atteicies no 68 miljonu sterliņu mārciņu vērta līguma, ko studija MGM piedāvājusi par atgriešanos Bonda lomā vēl divās filmās. Šādu summu Kreigs saņemtu kā galvenās lomas atveidotājs un viens no producentiem, kā arī šajā summā būtu ietverta maksa, kas iegūta no reklāmas kampaņām un filmas ienākumiem.

„Danielam pietiek – tieši tik skaidri un gaiši viņš pateicis MGM priekšniecībai pēc filmas „Spectre” iznākšanas,” norāda paziņa. „Studija piedāvāja viņam milzu naudu, taču tas nebija tas, ko viņš vēlas. Jau pēc filmas „Spectre” viņš publiski pateica, ka tā būs viņa pēdējā Bonda filma, taču filmu studija aizvien uzskatīja, ka viņš varētu atgriezties, ja piedāvātu lielāku naudu.”

Kāds no informatoriem teic, ka filmu studija beigu beigās piekritusi Danielam Kreigam lēmumam aiziet, jo tā nogurusi no aktiera skarbās kritikas par slaveno franšīzi. Aizvadītajā gadā Kreigs intervijās izteicās, ka drīzāk „pārgrieztu sev vēnas” nekā atgrieztos vēl vienā Džeimsa Bonda filmā.

Vēlāk gan izskanēja informācija, ka aktierim bijušas pārrunas par piekto filmu un „naudas dēļ” viņš būtu gatavs atgriezties.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press