Meraija Kerija tādu Dženiferu Lopesu pat nepazīstot
Viesojoties TV šovā pie Endija Koena, popdīva Meraija Kerija pastāstīja, kā gan tas sanāk, ka viņa nepazīst populāro Dženiferu Lopesu.
Slavenības
2016. gada 23. maijs, 04:42

Meraija Kerija tādu Dženiferu Lopesu pat nepazīstot

Jauns.lv

Kurš gan nepazīst populāro dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu un kolorīto reperi Nikiju Mināžu? Sirmmāmuļa Varakļānos par viņām patiešām nebūs neko dzirdējusi. Tāpat kā amerikāņu popdīva Meraija Kerija, kura arī savas konkurentes „nepazīstot”!

Ar brīnišķīgu piecu oktāvu balsi apveltītā amerikāņu popzvaigzne Meraija Kerija, viesojoties ar koncertu Rīgā, lāgā nebija iegaumējusi mūsu valsts nosaukumu un sasveicinājās ar „Lativas” publiku. Tā jau tāda maza bēda, ka viņa nezina, ka ir šāda tāla aizokeāna valsts kā Latvija. Dīva apgalvojusi, ka nezina arī Dženiferu Lopesu un intervijas laikā ar izbrīnītu skatu vērās uz intervētāju Endiju Koenu, kurš pieminēja reperi Nikiju Mināžu.

Atsaucoties uz bēdīgi slaveno video, kurā Meraija taujāta par Dženiferu Lopesu, pasaka „Es viņu nepazīstu”, šova „Watch What Happens Live” vadītājs arī šoreiz izvaicāja dziedātāju par viņas sāncensēm. Dzirdot „American Idol” žūrijas bijušās kolēģes un konkurentes Nikijas Mināžas vārdu, Meraija acis vien iepleta. Savukārt komentējot reiz izteikto par Lopesu, dziedātāja atzina: „Es viņu nepazīstu. Ko gan man vajadzētu teikt? Es negrasos izlikties un teikt ‘Ak, mēs visi esam Holivudā un izliksimies, ka esam labākās draudzenes’, tikai tāpēc, ka esam no viens zemes.”

„Es nevienu ar to nevēlos aizvainot. Kad jautājums bija par Bijonsē, es atbildēju, ka viņa ir super talantīga, viņa ir mana draudzene, viņa vienmēr pret mani bijusi jauka,” turpināja Meraija. „Un tad viņi man pajautāja citu jautājumu. Pati nezinu, kā man tas sanāca, bet es pateicu ‘Es viņu nepazīstu’.”

2013. gadā, kad Meraija darbojās talantu šova „American Idol” žūrijā, viņa nekādi nevarēja saprasties ar kolēģi Nikiju Mināžu. Kad Endijs Koens palūdza pateikt trīs jaukas lietas par populāro reperi, mis Kerija tikai tukši vērās kamerā un turpināja malkot savu dzērienu.

Arī uz TV šova tiešraidi dīva nespēja ierasties laikā. Koens bija piekritis citādam studijas iekārtojumam un nesēdēja savā ierastajā krēslā, jo skatuves dīva izteikusi vēlmi kamerai rādīt savu „labāko pusi”. „Mīlu TV tiešraides... ne tikai tāpēc, ka nez kāpēc sēžu nepareizajā krēslā. Esmu pārliecināts, ka viņa man par to pastāstīs, kad atnāks... Taču Meraijas Kerijas šeit nav,” Koens komentēja pārraides sākumā, gaidot uz savu viešņu.

Kad dziedātāja visbeidzot ieradās, viņa pat neatvainojās par kavēšanos. „Dažreiz man šī sevis puse patīk labāk, bet dažreiz labāk patīk otra puse... Viss atkarīgs no apgaismojuma,” viņa maigā balsī paskaidroja vakara vadītājam.

Sarunas laikā Endijs Koens apbrīnoja Meraijas lielo 35 karātu briljanta saderināšanās gredzenu, ko viņai šā gada janvārī pasniedza līgavainis, austrāliešu miljardieris Džeimss Pakers. Koens pastāstīja, ka veikuši aptauju ar diviem atbilžu variantiem „pārāk liels” un „tieši laikā”. Uz to dziedātāja atbildēja sekojoši: „Ikvienam, kurš saka „pārāk liels”, tikai skauž.”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva