Liene Stepena pēc vīra nāves pateicas visiem par morālo atbalstu. FOTO
Liene tic, ka Igors vienkārši ir devies tālāk – GAISMOT cilvēkus...
Slavenības
2016. gada 23. maijs, 10:50

Liene Stepena pēc vīra nāves pateicas visiem par morālo atbalstu. FOTO

Jauns.lv

Horeogrāfei Lienei Stepenai (35) spēku dzīvot pēc vīra, skatuves gaismu mākslinieka Igora Kapustina (43) nāves sniedz pārliecība, ka „Igors vienkārši ir devies tālāk - GAISMOT cilvēkus.”

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka aizvadīto piektdien, 20. maijā, pēc smagas slimības pārstāja pukstēt izcilā skatuves gaismu mākslinieka Igora Kapustina sirds. Igora atraitne horeogrāfe Liene Stepena cenšas būt stipra gan sevis, gan bērnu dēļ. Septiņgadīgā Darja vairs nevarēs ar tēti vizināties uz velosipēda, nevarēs ieritināties azotē mīļajam tētim. Bet viņai vienmēr būs mammas maigie glāsti, kas turpmāk sniegs divtik mierinošu spēku, mīlestību un iedrošinājumu.

Liene, lai arī ir dziļās sāpēs par mīļotā vīra pāragro aiziešanu, ir tik stipra, ka nežēlojas par likteni. Gluži otrādi – no Igora viņa atvadās ar gaišumu, ar neizmērojamu pateicību par to, ka viņš viņai bija līdzās, par to, ka mīlēja, par visu...

„Esmu pateicīga, ka zinu, kas ir laime, kā ir sajust pilnu emociju buķeti, dzīvot ar pilnu atdevi, neatliekot lietas uz rītdienu, kā ir, kad var sarunāties bez vārdiem, kā ir, kad vari justies drošībā un būt patstāvīgai, kā ir, kad mani mīl līdz asarām, kā ir, kad mani vienmēr gaida, kā jūtos, kad kādam 300 km liekas nieka attālums, lai kaut tik uz mirklīti satiktu mani, kad valodai un nacionalitātei nav nozīmes, kad zinu, ka maniem bērniem ir lielisks vīrieša un tēva piemērs, kad varu būt droša, ka vienmēr viss ir atrisināms. Viss noteikti nokārtosies, arī šoreiz...” Kasjauns.lv teic Liene, uzsverot, ka ir ļoti pateicīga ikvienam, kas ar viņu ir kopā sērās.

„Paldies par atbalstu visiem, kas domās tur mani un manu ğimeni pie rokas, paldies, ka pat brīdī, kad grūti atrast īstos vārdus, cilvēki zvana un sūta savu mīlestību. Paldies dr. Armandam Sīviņam, kas palīdzēja Igoram dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un dāvāja mums laimīgus dzīves gadus.

Igors vienkārši ir devies tālāk - GAISMOT cilvēkus.”


Kasjauns.lv/Foto: no privātā arhīva, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva