"UgunsGrēka" aktieris Kristaps Rasims slepus apprecējies
Pagājušajā nedēļā nelielā un klusā ceremonijā gredzenus mija aktieru pāris Kristaps Rasims un Baiba Neja.
Slavenības
2016. gada 24. maijs, 04:45

"UgunsGrēka" aktieris Kristaps Rasims slepus apprecējies

Jauns.lv

Jezups no TV seriāla „UgunsGrēks”, proti, aktieris un brīvmākslinieks Kristaps Rasims (29) aizvadītajā nedēļā mijis gredzenus ar savu divu bērnu mammu – bijušo Dailes teātra aktrisi Baibu Neju (33).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan Rasims ar mīļoto bija iecerējis laulāties maija sākumā un pēc tam divatā ar jauno sievu doties medusmēneša ceļojumā uz Barselonu, plāni mainījās un precību datums tika pārcelts. Iecerētais medusmēnesis izvērtās pirmskāzu ceļojumā. Pagājušajā otrdienā Kristaps un Baiba atgriezās no Spānijas, bet laulību reģistrēja ceturtdien, 19. maijā. Apprecoties aktiera sieva pārgāja vīra uzvārdā, kļūdama par Baibu Rasimu.

Jau iepriekš aktieris izteicās, ka kopā ar izredzēto vienojušies kāzās iztikt bez pompozitātes. Kristaps klāstīja, ka laulāties plāno tikai liecinieku un savu bērnu – Ernesta (5) un trīsarpus gadu vecās Terēzes – klātbūtnē.

Saderināšanās gredzenu Rasims dzīvesbiedrei dāvāja aizvadītā gada nogalē, TV šova „Izklausies redzēts” finālkoncerta tiešraidē. Nodziedot Džo Kokera savulaik izpildīto „You Are So Beautiful”, Kristaps kameru priekšā steidza pie Baibas, krita uz ceļa un, sniedzot gredzenu, lūdza mīļotās roku. Baibu šis solis pārsteidza ne pa jokam. Viņa mulsa un bālēja, neticībā purinot galvu. Pēc mirkļa viņa teica „jā” un bija gatava no Kristapa pieņemt arī baltas rozes. Kā pēcāk pastāstīja Baiba, viņa bijusi izbrīnīta par Kristapa lēmumu bildinājumu izteikt publiski. Viņa atzinās, ka bija iepriekš iztēlojusies – šis liktenīgais brīdis būs romantiskā divvientulībā.

Par to, kā kāzām gatavojas divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs, politiķis Edgars Jaunups, basketbolists Kaspars Kambala, mūziķi Karīna Tropa un Roberts Rasa, lasiet jaunākā žurnāla „Kas Jauns” lappusēs.

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva