Slavenības sacenšas, kura seksīgāka. "Billboard" tērpu parāde. FOTO
Britnija Spīrsa, Keita Bekinseila un Ciāra.
Slavenības
2016. gada 24. maijs, 13:13

Slavenības sacenšas, kura seksīgāka. "Billboard" tērpu parāde. FOTO

Jauns.lv

„Billboard” balvu ceremonija ir viens no gada svarīgākajiem notikumiem mūzikas pasaulē. Svētdienas vakarā Lasvegasā vienkopus pulcējās neskaitāmas slavenības. Kā ierasts, daudzas dāmas bija izvēlējušās pikantus tērpus, un balvu vakars izvērtās par sava veida sacensību, kura būs visseksīgākā.

Jutekliskākos un uzmanību piesaistošākos tērpus šogad „Billboard” balvu vakaram bija izvēlējušās popzvaigznes Britnija Spīrsa un Ciāra, kā arī aktrises Mila Kunisa un Keita Bekinseila.

Lai gan balvu vakaru apmeklēja arī tādas popmūzikas provokatores kā Madonna un Rianna, uz sarkanā paklāja nedalītu uzmanību baudīja dziedātāja Ciāra. Viņa bija tērpusies sudrabotā kleitā ar atkailinātu sānu daļu, kas maz atstāja iztēlei. 30 gadus vecās mūziķes metāliskā tērpa autors ir modes nams „Philipp Plein”. Garos matus Ciāra bija saņēmusi „nevērīgā” mezglā, bet kājās apāvusi kleitai pieskaņotas siksniņkurpītes. Dziedātāju uz balvu vakaru pavadīja viņas saderinātais – NFL spēlētājs Rasels Vilsons.

Pikanta tērpa izvēlē uz sarkanā paklājā Ciāru pārspēja vienīgi popzvaigzne Britnija Spīrsa. Dziedātāja, kas intensīvā un nenogurstošā darbā atkal atguvusi nevainojamu fizisko formu, vēlējās to atrādīt visiem. Vakara gaitā uz skatuves Britnija demonstrēja augumu vairākos seksapīlos tērpos, taču uz sarkanā paklāja viņa ieradās melnā mežģīņu ietērpā, kas atsedza popzvaigznes biksītes un krūšturi. Apģērbam bija arī gara melna šlepe. 34 gadus vecā dziedātāja garos matus bija ieveidojusi vieglos viļņos, acis ietonējusi dūmakainas, bet lūpām izvēlējusies dabisku miesas krāsas toni.

„Billboard” ceremonijas vakarā Britnija saņēma „Millennium” balvu par ieguldījumu popmūzikā. Viņa ir tikai trešā māksliniece, kas izpelnījusies šādu godu. Pirms Britnijas „Millennium” balva piešķirta dziedātājām Bijonsē un nelaiķei Vitnijai Hjūstonei.

32 gadus vecā aktrise Mila Kunisa bija izvēlējusies izšūtu modes nama „Zuhair Murad” mini kleitu, kam pieskaņojusi metāliskas krāsas siksniņkurpītes. Aktiera Eštona Kačera dzīvesbiedre tumšos matus bija saņēmusi glītā mezglā.

Britu aktrise Keita Bekinseila (42) uz ceremoniju ieradās zīmola „Hamel” darinātā baltā tērpā ar dziļu dekoltē un dekoratīvām lencītēm tērpa mugurpusē un plecu zonā. Šokolādes krāsas matus viņa bija saņēmusi „juceklīgā” mezglā un koptēlu papildinājusi ar briljantu auskariem.

Dziedātāja Ariana Grande bija izvēlējusies modes nama „Versace” tērpu ar neskaitāmiem izgriezumiem. Savukārt barbadosiešu popzvaigzne Rianna uz sarkanā paklāja ieradās sev neierasti atturīgā kreklkleitā ar plecu polsteriem. Riannas „vintage” stila tērpu darinājis zīmols „Thierry Mugler”. Koptēlu viņa papildināja ar „Manolo Blahnik” kurpēm.

Šo un citu slaveno dāmu tērpi „Billboard” ceremonijas vakarā – galerijā!

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press