foto: Mārtiņš Ziders
Ar vērienu atklāj Rīgas Modes nedēļu
2017. gada pavasara Modes nedēļa iesākās Rīgas Motormuzejā, kur skatītāji varēja vērot, modeles defilējam starp seniem, jaudīgiem un ekskluzīviem auto.
2017. gada 29. marts, 09:30

Ar vērienu atklāj Rīgas Modes nedēļu

Kasjauns.lv

Savas eksistences laikā pirmo reizi modīgais pasākums „Rīga Fashion week” notika Rīgas Motormuzejā, kura tehnoloģiskā atmosfēra piešķīra skatēm īpašu kolorītu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrdien, 28. marta vakarā sākās Rīgas modes nedēļa, kas šajā sezonā ilgs līdz 1. aprīlim. Uz modes svētku atklāšanu ieradās daudzi modes interesenti, kuru vidū bija sabiedrības dāmas, modes blogeri, mākslinieki. Viesu vidū bija arī stila ikona Maija Silova, aktrise Zane Vaļicka-Pētersone, mākslinieks Bruno Birmanis, mūziķis Markus Riva, uzņēmēja Santa Kola un daudzi citi modes mīļotāji. Pirms modes skatēm, kas notika starp retro klases automobiļiem, Modes nedēļas viesi varēja nobaudīt pa glāzei šampanieša un doties aplūkot Rīgas Motormuzejā apskatāmos spēkratus. Vairākas sabiedrības dāmas izmantoja iespēju arī nofotografēties pie retro mašīnām.
RFW atklāšana, bija apskatāma Gruzijas modes zīmolu „Dalood” un „Mariam Gvasalia” kolekcijas, kā arī Igaunijas zīmola „KÄT” tērpu skate.

Ar vērienu atklāj Rīgas Modes nedēļu

2017. gada 28. martā Rīgas Motormuzejā tika atklāta Rīgas modes nedēļa.

gallery icon
119