foto: Juris Rozenbergs
Publika koncertā “Urda” grupu “Astro'n'out” nenolaiž no skatuves
Grupas “Astro'n'out” jaunā albuma "Urda" koncertā grupas soliste Māra Upmane-Holšteine pateicās ikvienam, kurš ieradies: „Paldies, jums visiem. Bez jums arī mēs šeit uz skatuves nebūtu.”
Slavenības
2017. gada 25. marts, 20:00

Publika koncertā “Urda” grupu “Astro'n'out” nenolaiž no skatuves

Kasjauns.lv

24. martā koncertzālē "Palladium Riga" izskanēja grupas “Astro'n'out” jaunā albuma "Urda" koncerts, uz kuru bija ieradušies arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Jau krietnu laiku pirms koncerta sākuma pie koncertzāles veidojās rindas, jo apmeklētāju bija gana daudz. Pie koncertzāles ieejas bija iespēja iegādāties arī dažādus grupas mūzikas albumus un pat apģērbu ar grupas simboliku.

Koncertā skanēja lielākoties dziesmas no jaunā albuma, kuras, spriežot pēc aplausiem un ovācijām, sanākušie jau ir paspējuši iemīļot. Grupas vokāliste Māra Upmane-Holšteine koncerta laikā vairākkārt uzrunāja publiku un stāstīja par jauno dziesmu tapšanas aizkulisēm. Koncerta viesiem bija iespēja dzirdēt arī vairākus jau agrāk iemīļotus grupas hitus, kā, piemēram, „Nē gravitātei” un „Daļa Rīgas”.

Grupas “Astro'n'out” jaunā albuma "Urda" koncerts

Grupas “Astro'n'out” jaunā albuma "Urda" koncerts 2017. gada 24. martā, koncertzālē “Palladium Rīga”.

gallery icon
64

Ar skaļām ovācijām arī tika uzņemtas grupas jaunākais veikums - dziesma  “Satiksimies, tiksimies”, kas ir viena no 12 albuma “URDA” kompozīcijām. “Satiksimies, tiksimies” ir arī kā aicinājums atkal satikties koncertos. Grupas soliste Māra Upmane-Holšteine: “Radot “Satiksimies, tiksimies”, ļoti vēlējāmies radīt gaišu sajūtu. Dziesmai cauri vijas visa albuma pamattēma – jautājumi, kas mūs urda un neiziet no prāta. Jautājumi par to, kur un kā mēs satiksimies.”

Grupas tikšanās ar saviem klausītājiem koncertā bija patiesi izdevusies. Izskanot Astro’n’out pēdējai dziesmai koncertā, klātesošie nepameta „Palladium” koncertzāli, bet ar skaļām ovācijām, rībinot kājas, sauca grupu atpakaļ uz skatuves.  Pēc mirkļa grupa pilnā sastāvā atgriezās un klātesošos priecēja ar vēl pāris dziesmām, pēc kurām vēl aizvien skanēja skaļas ovācijas. Krietnu laiku pēc koncerta beigām pacietīgākajiem grupas atbalstītājiem bija iespēja tikties ar „Astro’n’out”, nofotografēties un saņemt autogrāfus.

Kasjauns.lv/Foto: Juris Rozenbergs