foto: Facebook.com
Džordžs Klūnijs personīgi ierodas apsveikt vecāka gadagājuma fani dzimšanas dienā
Džordžs Klūnijs un viņa fane, kuru aktieris pats personīgi apsveica dzimšanas dienā.
Slavenības
2017. gada 26. marts, 05:58

Džordžs Klūnijs personīgi ierodas apsveikt vecāka gadagājuma fani dzimšanas dienā

Kasjauns.lv

Holivudas zvaigzne Džordžs Klūnijs (55) iepriecinājis dzimšanas dienā 87 gadus veco fani Petu Adamsu, kura mitinās veco ļaužu pansionātā netālu no aktiera mājām Anglijas pilsētā Redingā.

Neraugoties uz to, ka aktieris un režisors Džordžs Klūnijs ir aizņemts ar dažādiem projektiem un jau pavisam drīz – šā gada jūnijā – kļūs par tēvu pirmdzimtajiem dvīņiem, viņš atradis laiku, lai piepildītu kādas pavecākas kundzes sapni.

Aktieris veco ļaužu pansionātā neieradās ar tukšām rokām. 87 gadus vecajai gaviļniecei Petai Adamsai viņš pasniedza ziedu pušķi un pašrocīgi rakstītu apsveikuma kartīti. Klūnijs par sirmās kundzes sapni uzzināja no pansionāta darbiniekiem, kuri uzrakstījuši aktierim vēstuli. Viņi šo vēstījumu nodevuši labdarības organizācijai, kas palīdz piepildīt pavecāku cilvēku kvēlākos sapņus, savukārt šīs organizācijas pārstāvji sakontaktējušies ar pašu Klūniju.

Veco ļaužu pansionāta darbinieki savā „Facebook” lapā publiskojuši vairākas fotogrāfijas, kurās Džordžs Klūnijs redzams kopā ar Adamsas kundzi, kuru viņš ar savu ierašanos dzimšanas dienā ārkārtīgi iepriecinājis.

„Sieviete fotogrāfijā dievina Džordžu Klūniju un katru dienu mums stāstīja, cik gan lieliski būtu ar viņu iepazīties, jo aktieris dzīvo pavisam netālu,” norāda pansionāta darbiniece Linda Džounsa. „Mēs uzrakstījām vēstuli ar lūgumu piepildīt viņas vēlēšanos, turklāt viņai šajā nedēļā bija arī dzimšanas diena.”

Pansionāta darbinieki teic, ka Džordžs Klūnijs nav pabrīdinājis par savu ierašanos, atstājot to kā pārsteigumu, kas patiešām izdevies fantastisks!

Peta Adamsa vēlāk TV intervijā atzinusi, ka Džordžs bijis tieši tik burvīgs, kā viņa iztēlojusies. Aktiera personīgi rakstīto apsveikuma kartīti viņa glabāšot kā dārgu piemiņu.

Māmiņas cerībās esošā Amala Klūnija dodas uz darbu Ņujorkā

gallery icon
8

Topošie vecāki Džordžs un Amala Klūniji Parīzē

gallery icon
10

Tā mīl Džordžs un Amala Klūniji

Džordžs un Amala Klūniji apprecējās 2014. gada septembrī. 2017. gada jūnijā viņi kļūs par vecākiem saviem pirmdzimtajiem. Ģimenē gaidāmi dvīnīši.

gallery icon
19