foto: Oļegs Zernovs
Latvijas seksīgāko jauno zvaigžņu TOP 10. FOTO
Elīna Vaska
Slavenības
2017. gada 27. marts, 06:51

Latvijas seksīgāko jauno zvaigžņu TOP 10. FOTO

Kasjauns.lv

Viņas ir jaunas un skaistas. Un talantīgas. Viņas ir zvaigznes savā jomā. Viena – labākā sportiste, otra – labākā aktrise, trešā – pasaulē zināma blogere...

Žurnāls “Kas Jauns” piedāvājis savu TOP 10 versiju par jaunajām Latvijas meitenēm, kuras likušas par sevi runāt un ar kurām varam lepoties. Diemžēl šeit pieminētas tikai dažas no tām mūsu jaukajām meitenēm, kuras pelnījušas vietu šajā topā, jo kandidāšu ir ļoti, ļoti daudz – sanāktu vismaz TOP 100!

Aktrise Elīna Vaska

Elīna Vaska.


Viņai ir tikai 22 gadi, bet par viņu runā jau Eiropā. Pasaulslavenā komponista Pētera Vaska mazmeita Elīna Vaska pirms trim gadiem beidza mācības Cesvaines vidusskolā un iestājās Latvijas Kultūras akadēmijā. Elīnas slavas stunda pienāca pērn, kad viņa atveidoja galveno varoni filmā “Es esmu šeit”. Par lomu Elīna saņēma Lielā Kristapa balvu nominācijā “Labākā aktrise”, kā arī tika novērtēta Eiropas kino pasaulē – viņa nesen defilēja Berlīnes kinofestivālā, jo tika iekļauta jauno, daudzsološo aktieru izlasē “Shooting Stars”. Tātad – šī skaistā latviete tagad ir starp desmit jaunajiem Eiropas aktieriem, kuriem prognozē spožu nākotni.

Aktrise Ieva Florence

foto: Oļegs Zernovs
Ieva Florence.


Daiļā jaunā aktrise Ieva Florence (23) TV ekrānos debitēja seriālā “Eņģeļu iela 9” – tad vēl viņas uzvārds bija Ieva Sarma. Paralēli tam Latvijas Kultūras akadēmijas studente piedalījusies vairākās Dailes teātra izrādēs, bet plašāku popularitāti ieguva 2016. gada vasarā, kad dabūja lomu populārajā TV seriālā “Viņas melo labāk”. Kopš tā brīža Ieva, šķiet, ir visur – seriālos, raidījumos, šovos un arī uz žurnālu vākiem. Bet kāpēc gan ne? Skaistām un talantīgām meitenēm tā ir īstā vieta!

Vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa

foto: Olga Jakovļeva
Laura Ikauniece-Adimiņa.


Divdesmit četrus gadus vecā vieglatlēte jau otro gadu pēc kārtas atzīta par Latvijas labāko sportisti, turklāt viņu gluži pamatoti uzskata arī par vienu no seksīgākajām. Un ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē. Laura gan nav pozējusi žurnālam “Playboy”, kā savulaik pirms Atēnu olimpiskajām spēlēm to darīja cita mūsu vieglatlēte Ineta Radēviča, taču arī bez tā nevar nepamanīt sportistes daili. Savukārt viņas sasniegtie rezultāti stadionos runā paši par sevi: 2012. gada Eiropas čempionātā Laura izcīnīja sudraba medaļu septiņcīņā, 2015. gada pasaules čempionātā – bronzas medaļu, bet 2016. gada vasaras olimpiskajās spēlēs – ceturto vietu.

Skeletoniste Lelde Priedulēna

foto: Edijs Pālens/LETA
Lelde Priedulēna.


Kad viņa novelk savu ķiveri un izlaiž garos, blondos matus, skeletona skatītāji sajūsmā noelšas – cik daiļa ir šī meitene! Mūsu skeletoniste Lelde Priedulēna savos 23 gados ielauzusies pasaules labāko skeletoniešu desmitniekā, jau bijusi pavisam, pavisam tuvu pirmajām medaļām Pasaules kausa posmos, bet 2016. gadā izcīnīja uzvaru Pasaules junioru čempionātā. Fotografējusies arī erotiskā fotosesijā kādam vīriešu žurnālam Latvijā, jo – Leldei taču ir, ko parādīt!

Aktrise Agnese Cīrule

foto: Gunārs Janaitis
Aktrise Agnese Cīrule.


Vēl viena aktrise šajā topā. Jo 25 gadus vecā Latvijas Nacionālā teātra pārstāve Agnese Cīrule ar savu tēlojumu un skatuves daili spēj savaldzināt ikvienu skatītāju. Īpaši izcēlusies ar Sallijas Boulzas lomu muzikālajā izrādē “Kabarē”, bet par Līgavas lomu izrādē “Asins kāzas” pērn saņēmusi arī Spēlmaņu nakts balvu kategorijā Gada jaunais skatuves mākslinieks. Teātra pedagogi un režisori, kas ar Agnesi strādājuši, atzīst – neikdienišķs talants, intuīcija, jūtīgums, sievišķīgs trauslums, garīgs spēks, gaumes izjūta, muzikalitāte, šarms.

Blogere Agnija Grigule

Agnija Grigule.


Kādam viņas vārds varbūt pilnībā neko neizteiks, bet interneta pasaulē šī 21 gadu vecā meitene ir slavena ne tikai Latvijā. Agnija Grigule ir modes blogere, kurai ir gandrīz 53 000 Instagram konta sekotāju no 140 pasaules valstīm. Viņa ar sevi un savām fotogrāfijām reklamē visdažādākos zīmolus, un viņas internetā ievietotos fotoattēlus nedēļas laikā novērtē miljoniem interesentu visā pasaulē. Tādējādi Agnija kļuvusi par modes ietekmētāju un modes zīmolu vēstnesi.

Fitnesa trenere Līga Leite

Līga Leite.


Šī 25 gadus vecā dāma lieliski atspēko visus stereotipus par to, ka profesionālas fitnesistes ir nevis tikai kauli, āda un muskuļi, bet patiešām skaistas sievietes ar seksīgu ķermeni. Fitnesa trenere Līga Leite pēc septiņu gadu ilga un rūpīga darba ieguvusi augumu, par kādu sapņoja, un izcīnījusi pat starptautiskā fitnesa un bodibildinga konkursa Ms. Universe 2015 čempiones titulu kategorijā “Bikini Shape”.

Mākslas zinātniece Elīna Sproģe

foto: Oļegs Zernovs
Elīna Sproģe.


Elīna ir ne tikai skaista meitene, bet arī ļoti labi zināma persona Latvijas mākslas pasaulē. Savos 24 gados Elīna Sproģe pierādījusi, ka ir gan lieliska mākslas kritiķe, vēsturniece un publiciste, gan arī izcila izstāžu kuratore. Viņas mērķis ir iepazīstināt pasauli ar Latvijas mākslu.

Dziedātāja Aminata

Aminata


Sestā vieta Eirovīzijā – tas jau izsaka daudz! Dziedātāja Aminata Savadogo (23) pilnībā atbilst šā topa nosacījumam – jauna, seksīga un talantīga. Visu, ko Aminata sasniegusi, viņa paveikusi pašas spēkiem. Ikdienā viņa ir pavisam vienkārša meitene, kura pamanāma varbūt tikai viņas tumšākās ādas krāsas dēļ, bet, tiklīdz uzkāpj uz skatuves, tā... Tas vienkārši ir sprādziens! Aminatas balss un harisma ir tik spēcīga, ka skaidrs – šī meitene ir zvaigzne.

Modele Karlīna Caune

foto: Vida Press
Karlīna Caune.

Latvijā ir vairākas daiļavas, kuras veiksmīgi ielauzušās pasaules modes industrijā un kļuvušas par supermodelēm, bet par vienu no tām – 24 gadus veco Karlīnu Cauni – ir īpašs stāsts. Parasta, daiļa meitene, kura sapņoja kļūt par karavīru un darbojās jaunsardzē, 16 gadu vecumā uzvarēja prestižās modeļu aģentūras “Ford Models” konkursā “Supermodel of the World” un nu ir pasaules līmeņa topmodele, bez kuras dalības nenotiek slaveno zīmolu modes skates un kuras fotogrāfijas rotā pasaulē visprestižāko žurnālu vākus. Tagad Karlīna ir sava pirmā mazuļa gaidībās.

Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva, Edijs Pālens/LETA, VIDA PRESS