foto: Sharky/Polite Paparazzi/SPLASH/ Vida Press
Parisa Hiltone apstiprina, ka atradusi Īsto. FOTO
Parisa Hiltone tic, ka visbeidzot sastapusi savu īsto un vienīgo. Viņa cer, ka drīz pirkstā mirdz saderināšanās gredzentiņš un skanēs kāzu zvani. Sabiedrības dāma vēlas dibināt ģimeni ar draugu Krisu Zilku.
Slavenības
2017. gada 26. marts, 13:09

Parisa Hiltone apstiprina, ka atradusi Īsto. FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone (36) Losandželosas lidostā manīta roku rokā ar savu jauno draugu aktieri Krisu Zilku (31). Bagātniece apbērta ar jautājumiem, vai viņa gatavojas saderināties ar savu jauno mīlu, vai viņš ir Īstais. Parisa bikli pasmaidīja un pamāja ar galvu: nav šaubu, ka viņa nevar vien sagaidīt gredzentiņu savā pirkstā!

„Mēs iemīlējāmies pirms dažiem mēnešiem un šobrīd esmu ļoti laimīga,” intervijā par savu jauno draugu Krisu Zilku izteikusies sabiedrības dāma un uzņēmēja Parisa Hiltone. „Visbeidzot jauks puisis. Mēs esam labākie draugi. Viņš ir īstais. Es nezinu, ko gan es vēl varētu vēlēties no dzīves. Jūtos tik laimīga.”

Parisa Hiltone ar draugu Krisu Zilku

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone ar jauno draugu aktieri Krisu Zilku Losandželosas lidostā

gallery icon
12

Populārā blondīne arī pastāstījusi, ka vētraino ballīšu laiks palicis aiz muguras un tā vietā šobrīd dod priekšroku rāmai mājas dzīvei. ‘Es vairs neeju izklaidēties tikai tāpēc, ka „ir ceturtdienas vakars un šis klubiņš ir foršs,’ – šis posms ir pagājis,” norāda Hiltone. „Es daudz labprātāk pavadu laiku mājās kopā ar draugu, gatavojot, spēlējot virtuālās realitātes spēles un rotaļājoties ar suņiem. Man tas patīk. Man dzīvē ir bijis gana daudz jautru ballīšu. Pietiekami daudz pat vairākām dzīvēm.”

Parisa Hiltone šajās dienās šķiet laimīgāka nekā jebkad agrāk.

Parisas Hiltones bijušie mīļotie

gallery icon
24

Kriss Zilka spēlējis tādās filmās kā „The Amazing Spider-Man”, „The Amazing Spider-Man 2” un seriālos „Hannah Montana”, „Cougar Town”, „10 Things I Hate About You” un „The Secret Circle”. Savukārt 2013. gadā viņš nofilmējies arī dažās seriāla „90210” sērijās. Šobrīd aktieris strādā pie seriāla „The Leftovers” uzņemšanas, kurā atveido Tomu Gārviju.

Parisa Hiltone „Hollywood Beauty Awards” balvu pasniegšanas vakarā

gallery icon
17

Zilku savulaik vienojušas romantiskas jūtas ar aktrisi Lūsiju Heilu un viņš ir bijis saderināts ar modeli Hannu Betu Merjosu.

Parisa ar jauno draugu Meksikas pludmalē

Pēc šķiršanās no miljonāra Tomasa Grosa sabiedrības dāmas Parisas Hiltones dzīvē ienākusi jauna mīlestība. Abi manīti atpūšamies Meksikā.

gallery icon
29

kasjauns.lv, Foto: Vida Press