Kristaps Rasims publisko romantisku kāzu bildi. FOTO
Rasimu pāris kāzu dienā fotografējās ziedošā ābeļdārzā.
Slavenības
2016. gada 25. maijs, 15:13

Kristaps Rasims publisko romantisku kāzu bildi. FOTO

Jauns.lv

TV seriāla „UgunsGrēks” zvaigzne un TV šova „Izklausies redzēts” uzvarētājs Kristaps Rasims ar sievu Baibu publiskojuši brīnumskaistu kāzu foto.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka 19. maijā publikas iemīļotais aktieris un pasākumu vadītājs Kristaps Rasims kļuva par precētu vīru, mīdams gredzenus ar ilggadējo dzīvesbiedri un divu bērnu māmiņu Baibu Neju. Pirms precībām pāris izbaudīja skaistu ceļojumu divatā Barselonā, Spānijā, un divas dienas pēc atgriešanās dzimtenē teica viens otram jāvārdu.

Kāzu dienā pāris bija romantiski saposies – līgavai bija balta kleita un galvā ziedu vainags, savukārt Kristaps bija izvēlējies baltu kreklu un pelēku uzvalku ar vesti. Lai gan pāris ir kopā jau ilgāk nekā desmit gadu, abi izskatās kā tikko iemīlējušies. Pēc laulības ceremonijas Rasimu pāris savos mīlestības svētkos sarīkoja brīnumskaistu fotosesiju ābeļdārzā. Sociālajā tīklā Facebook.com Kristapa sieva Baiba Rasima par skaistajām kāzu fotogrāfijām pateicas fotogrāfam Kasparam Filipam Dobrovoļskim, priecādamās par viņa profesionalitāti un brīnišķīgo spēju sadarboties ar maziem bērniem. Kā zināms, Kristapa un Baibas ģimenē aug dēls Ernests (5) un trīsarpus gadus vecā meitiņa Terēze.

 

Kasjauns.lv/Foto: Facebook.com (Kaspars Filips Dobrovoļskis)