foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Stings piedāvā dzīvot savā Malibu brīvdienu mājā! FOTO
Par īri mēnesī nāksies maksāt 200 000 ASV dolāru!
Slavenības
2017. gada 22. marts, 12:10

Stings piedāvā dzīvot savā Malibu brīvdienu mājā! FOTO

Kasjauns.lv

Britu mūziķis Stings nolēmis šovasar izīrēt savu māju okeāna krastā Malibu. Potenciālajam atpūtniekam gan šis prieks izmaksās „sālīti”. Stings par īri prasa 200 000 ASV dolāru mēnesī!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Stings piedāvā izīrēt savu vasaras māju Malibu

Britu mūziķis Stings piedāvā izīrēt savu vasaras māju Malibu. Par īri mēnesī nāksies maksāt 200 000 ASV dolāru!

gallery icon
21

Dziedātāja Stinga Malibu mājā ir septiņas guļamistabas un desmit vannasistabas. Ēka ir 500 kvadrātmetru liela. 1927. gadā celtās māja atrodas pašā Klusā okeāna krastā. Pie mājas iekārtots dārzs un peldbaseins ar ūdenskritumu. Ēkā četras telpas ar „en-suite” vannasistabām atvēlētas viesu izmitināšanai, kā arī mājā ir vairākas dzīvojamās istabas ar kamīniem, plaša virtuve un eleganta ēdamzāle.

Stings savulaik šo īpašumu iegādājās no ziepju operas „Dallas” aktiera Lerija Hagmena.

foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Stings piedāvā izīrēt savu vasaras māju Malibu

Rajons, kurā atrodas Stinga māja, ir iecienīts slavenību vidū. Trīsdesmitajos gados te mitinājās Bings Krosbijs, bet mūsdienās sev ēkas iekārtojuši: britu dziesminieks Jusufs Islams jeb Kets Stīvenss, amerikāņu producents, režisors un aktieris Džads Apatovs, amerikāņu dziedātāja Pinka un amerikāņu filmu un TV producents Braiens Greizers.

Šis nav nebūt vienīgais darījums ar nekustamajiem īpašumiem Stingam.

Viņam ir vairāki izsmalcināti īpašumi dažādās pasaules vietās. Pirms trīs gadiem viņš nolēma pārdot māju Londonas centrā.

Stinga īpašums atradās tikai akmens sviediena attālumā no Bekingemas pils un Dauningstrītas. Savukārt, atpūšoties mājas pagalmā, var pat dzirdēt Bigbena zvana skaņas. Mūziķis nolēma šķirties no ēkas prestižajā Londonas rajonā, izliekot to pārdošanā par 15 miljoniem sterliņu mārciņu (18.8 miljoni eiro).

Stings pārdod savu grezno māju Londonā par 15 miljoniem mārciņu

Stings un viņa sieva Trūdija Stailere nolēmuši pārdot 17. gadsimtā celto piecu stāvu namu Vestiminsteras rajonā Londonā. Viņi šajā īpašumā ...

gallery icon
9

Mājā ir deviņas guļamistabas, sešas vannasistabas un piecas pieņemamās telpas. Ēkā ir arī lifts. Viss ir labiekārtots tā, lai izpatiktu rokera-multimiljonāra izsmalcinātajai gaumei.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās