foto: Nauris Garkaklis
Ieva Sutugova pirmo reizi dzīvē spēlē tenisu
Ieva Sutugova pirmo reizi ar tenisa raketi rokās.
Slavenības
2017. gada 26. marts, 10:21

Ieva Sutugova pirmo reizi dzīvē spēlē tenisu

Kasjauns.lv

Teniss ir viena no aktivitātēm, ko dziedātāja Ieva Sutugova Ieva vēlējusies, bet nekad nav uzdrīkstējusies pamēģināt. Tas viņai beidzot izdevās, kad “360 TV” raidījuma “Kas karsts” rubrikas “Nekad nav par vēlu” ietvaros viņa kopā ar žurnālisti Lindu Samsonovu trenera Andra Antonova vadībā apguva šā sporta veida pamatus.

„Ja nebūtu šā pamudinājuma no televīzijas, pati tik drīz nemaz nesaņemtos pamēģināt. Bija pagrūti, jo tas viss man bija kaut kas jauns. Centos pierast pie tā, cik smaga ir rakete, bumbiņa, ar kādu ātrumu bumbiņa lido un cik stipri tā ir jāsit. Protams, gribējās uzreiz spēlēt. Paveicās ar fantastisku treneri, kurš mums ar Lindu arī ļāva to darīt, lai saprastu, cik daudz vēl ir jātrenējas,” pasmejas Ieva.


Piedzīvotais treniņš viņai pavēra plašāku redzesloku šajā sporta veidā, un, kad būs vairāk brīva laika, Ieva turpinās iesākto. „Man ir draugi, kas spēlē tenisu, tā ka ir visas iespējas turpināt attīstīt nepieciešamās prasmes, uzspēlēt un reizē pavadīt laiku jaukā kompānijā,” tā Sutugova.

Ieva Sutogova mācās spēlēt tenisu

Dziedātāja Ieva Sutugova “360 TV” kopā ar raidījuma “Kas karsts” žurnālisti Lindu Samsonovu trenera Andra Antonova vadībā mācās spēlēt tenisu.

gallery icon
38

Kasjauns.lv/Foto: Nauris Garkaklis