foto: Splash/ Vida Press
Dziedātāja Rita Ora savā mājā ierīko 25 000 eiro vērtu bunkuru
Līdzās Ritas Oras guļamistabai ierīkota Holivudas cienīga stilīga „panikas telpa”.
Slavenības
2017. gada 25. marts, 16:27

Dziedātāja Rita Ora savā mājā ierīko 25 000 eiro vērtu bunkuru

Kasjauns.lv

Albāņu izcelsmes britu dziedātāja un aktrise Rita Ora (26) dzīvo nemitīgās bailēs par savu dzīvību, tāpēc Londonas mājās ierīkojusi tā saukto „panic room” jeb bunkuru.

2015. gada nogalē dziedātājai un aktrisei Ritai Orai nācās piedzīvot asinis stindzinošus notikumus. Kamēr viņa naktī gulēja, mājā ielauzās zaglis. Kopš šī notikuma Rita nespēja vairs justies droši un viņu nepārtraukti vajā panikas sajūta, ka laupīšana varētu atkārtoties un beigties ar draudiem viņas dzīvībai.

foto: Swan Gallet/WWD/REX/ Vida Press
Pēc 2015. gada nogalē piedzīvotās ielaušanās, dziedātāju Ritu Oru aizvien vajā panika. Lai naktīs varētu justies droši, Rita savā Londonas mājā iekārtojusi bunkuru. Nospiežot pogu, nolaižas bieza tērauda siena, un neviens vairs nevar viņu aizskart.

Nesen kļuvis zināms, ka Rita Ora savā 1.3 miljonus sterliņu mārciņu (1.6 miljoni eiro) vērtajā mājā Londonas ziemeļos palūgusi izveidot „panic room” jeb bunkuru, kurā viņa varētu paslēpties, jūtot dzīvības draudus.

Zaglim Šarafam Elmodenam, kas aplaupīja populāro dziedātāju un radīja viņai emocionālu traumu uz visu mūžu, pērnā gada jūnijā piesprieda piecus gadus ilgu cietumsodu.

Izdevuma „Daily Mail” rīcībā nonākusi informācija, ka Rita algojusi speciālistu komandu, kas izstrādātu drošības sistēmu viņas Londonas mājai.

Rita Ora iziet ielās bez meikapa

Tā kā dziedātāja Rita Ora devās sportot, viņa nebija uzkrāsojusies un centās paslēpt seju zem beisbola cepurītes naga.

gallery icon
7

Tagad pie Oras mājas ir uzstādītas vairākas novērošanas kameras, augstas drošības pakāpes signalizācija, elektroniski vārti un apgaismojums, kas reaģē uz kustību. Savukārt līdzās viņas guļamistabai ierīkota Holivudas cienīga stilīga „panikas telpa” jeb bunkurs.

„Rita aizvien jūtas iebiedēta un bieži naktīs murgo par svešinieku ielaušanos,” norādījis kāds draugs. „Lai gan vainīgais šobrīd atrodas cietumā, tas nav sniedzis mieru viņas prātam. Viņa dzīvo nemitīgās bailēs, ka kaut kas līdzīgs varētu atkārtoties. Tā kā Rita ir publiska personība, viņa aizvien ir kārdinošs mērķis zagļiem. Tāpēc viņa algoja drošības speciālistu komandu, kas pienācīgi parūpētos par viņas personīgo drošību.”

„Nospiežot pogu, no griestiem nolaižas milzīga tērauda siena, kas pasargā viņu no jebkura iebrucēja. No šīs vietas viņa var izsaukt policiju un neviens potenciālais laupītājs nevar viņu aizskart. Tas bija dārgs projekts, taču drošība ir svarīgāka par naudu,” norāda paziņa.

Laupītājs Elmodens ielauzās dziedātājas 4 guļamistabu lielajā mājā un pameta to ar mantām 20 000 sterliņu mārciņu ( aptuveni 25 000 eiro) vērtībā. Nozagto lietu skaitā bija vairāki iPhone tālruņi, „Apple Mac” datori, dizaineru rokassomiņas un juvelierizstrādājumi.

Rita Ora Maiami

gallery icon
16

Dziedātājas māsa Elēna, kura tobrīd dzīvoja kopā ar Ritu, nakts vidū pamodās un secināja, ka zaglis šķiro viņas personīgās mantas un ziņoja trauksmi Ritai.

Tiesas sēdē atskaņots Kosovā dzimušās skaistules zvans policijai. Dzirdams, ka viņa operatoram teic: „Es tikko ieslēdzos savā istabā, māsa redzēja viņu istabā. Vai jūs nekavējoties varat atsūtīt policiju? Cik ilgu laiku tas prasīs? Ak, mans Dievs, man nav naža. Es zinu, ka viņi kāps uz augšstāvu. Ko gan lai es daru, ko gan lai es daru, ak, mans dievs... Rita Ora, R-I-T-A O-R-A.”

Rita kopā ar māsu Elēnu un vienu draudzeni visas trīs ieslēgušās dziedātājas guļamistabā mājas augšstāvā un šausmās gaidījušas, kas notiks tālāk. Tiesai atskaņotajā audio ierakstā dzirdams, ka dziedātāja cenšas saņemt drosmi un kliedz, lai zaglis un viņa sabiedrotais netuvotos kāpnēm.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.