Slavenības
2017. gada 20. marts, 22:35

„Patiesības spogulī” kungs atmet dzeršanu, sieviete nomet 14 kg. FOTO

Kasjauns.lv

TV3 attiecību šovā „Patiesības spogulis” piedalījās neprecēts pāris Līga un Normunds. Sieviete šovā cīnījās ar liekajiem kilogramiem. Savukārt Normundam lieko kilogramu nebija, un šova laikā viņš paguva pat uzaudzēt muskuļu masu.

Līga un Normunds iepazinās ar interneta starpniecību. Jau pirmajā tikšanās reizē Normunds no Liepājas pie draudzenes ieradās ar koferiem un tur arī palika. Reiz gan dēļ Normunda kāres pēc alkohola Līga Normundu padzina, bet pēc laika vīrietis, kurš neatlaidīgi vēlējās viņu apprecēt, bija atpakaļ. Nu viņu ģimenē aug dažus mēnešus veca meita. Pārim ir bērni arī no iepriekšējām attiecībām.

Tievēšanas laikā Līga pameklēja gan ūdens procedūras, gan devās nūjot svaigā gaisā, bet Normunds pamanījās kundzi sadusmot un vienu reizi tika patriekts no Vitalitātes akadēmijas, kur Līga atradās trīs nedēļas. Pēc dažām dienām Līga lūdzu vīrieti atgriezties, jo saprata, ka viņš tomēr viņai ir vajadzīgs. Sievieti šova laikā māca bažas, vai precēt Normundu, jo nezina, vai viņš ir ticis vaļā no alkohola atkarības. To, ka pāris nākotnē apprecēsies, apķērīgā Līga noskaidroja, zīlējot ar taro kārtīm, kā arī Ragaciema Agnese apstiprināja kopīgo nākotnes scenāriju.

Šova noslēgumā jautrais pāris nolēma attiecības turpināt. Līga bija priecīga par pirmo soli ceļā uz uzvaru ar liekajiem kilogramiem, jo dažu nedēļu laikā bija zaudēti 14 kg svara!

„Patiesības spoguļa” dalībnieki Līga un Normunds

TV3 raidījumā „Patiesības spogulis” piedalījās neprecēts pāris Līga un Normunds.

gallery icon
7

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes