Nieka 15 mēnešus pēc kāzām Džonija Depa sieva prasa šķiršanos
Ambera Hērda (30) pieprasījusi šķiršanos no Džonija Depa (52).
Slavenības
2016. gada 26. maijs, 09:27

Nieka 15 mēnešus pēc kāzām Džonija Depa sieva prasa šķiršanos

Jauns.lv

Holivudas aktiera Džonija Depa sieva Embera Hērda ir pieprasījusi laulības šķiršanu, kā iemeslu minot nepārvaramas domstarpības pēc 15 laulības mēnešiem, trešdien vēstīja slavenību ziņu mediji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vietnes TMZ publicēti tiesas dokumenti liecina, ka 30 gadus vecā aktrise un modele Hērda pirmdien iesniegusi tiesai Losandželosā lūgumu šķirt viņas laulību ar 52 gadus veco Depu. Tas noticis nepilnu nedēļu pēc tam, kad Depa māte Betija Sjū Palmere nomira 81 gada vecumā.

Slavenību žurnāls “People”, kura rīcībā esot nonākusi tiesai iesniegtā lūguma kopija, ziņoja, ka Hērda tajā minējusi “nepārvaramas domstarpības”. Depu pāris, kuram nav kopīgu bērnu, bija iesaistījies strīdā ar Austrālijas vicepremjeru Bārnabiju Džoisu saistībā ar to, ka Hērda nedeklarēja divus suņus, kad Deps ar sievu pirms gada ieradās Kvīnslendas štatā uz “Karību jūras pirātu” jaunākās firmas uzņemšanu. Džoiss, kurš ir arī lauksaimniecības ministrs, draudēja iemidzināt abus suņus Pistoli un Bū par Austrālijas stingro karantīnas likumu pārkāpšanu, ja Depu pāris neaizvedīs suņus atpakaļ uz ASV.

TMZ ziņoja, ka Deps un Hērda nebija noslēguši pirmslaulību līgumu. Šīs vietnes publicētajos dokumentos Hērda ir minējusi pagājušo svētdienu kā datumu, no kura viņa un Deps dzīvo atsevišķi. Deps und Hērda pirmoreiz iepazinās 2011.gadā, kad Depam vēl bija ilgas attiecības ar franču aktrisi Vanesu Paradī, kura ir viņa dēla Džeka un meitas Lilīrouzas māte.

Deps un Hērda salaulājās pērnā gada februārī nelielā privātā ceremonijā Losandželosā, bet pēc tam nosvinēja šo notikumu plašākā pasākumā Depa privātā salā Bahamu arhipelāgā. Viņu pārstāvji vēl nav komentējuši mediju ziņu par gaidāmo viņu laulības šķiršanu.


BNS/Foto: Vida Press

Tēmas