Kāds taizemietis piedzīvojis visu vīriešu ļaunāko murgu. VIDEO
No poda cauruma izlīdusi trekna čūska iekodās dzimumloceklī vīrietim, kurš tobrīd kārtoja savas dabiskās vajadzības.
Trakā pasaule
2016. gada 26. maijs, 14:25

Kāds taizemietis piedzīvojis visu vīriešu ļaunāko murgu. VIDEO

Jauns.lv

Kādam vīrietim dzīve nekad vairs nebūs tāda kā agrāk. Viņa rīta tualetes solis beidzās vienkārši šausmīgi. Nepārspīlējot – patiešām šausmīgi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā vēsta Taizemes mediji, vīrietis vārdā Ataporns Bunmakčavs devies uz savu vannasistabu, kur notupies pie grīdā izbūvētās santehnikas – poda -, lai pačurātu. Pēc brīža notika tas, ko ļaunākajos murgos negribētu redzēt neviens, īpaši stiprā dzimuma pārstāvji.

38 gadus vecais cilvēks piepeši sajuta asas sāpes un viņa acīm pavērās drausmīgs skats – dzimumloceklī bija iekodusies čūska! Četrus metrus garais pitons pa notekcauruli bija izlauzies poda ārpusē un iekampās nabaga vīrieša loceklī. Ataporns sācis kliegt, bļaut, un centies atsvabināties no čūskas, taču tā neatlaidās. Viņš sasaucis savu sievu, kura atskrējusi uz tualeti, tika izsaukti glābēji. Pa to laiku sieva ap čūsku apsēja auklu un žņaudzot panāca mutes satvēriena pavājināšanos, līdz rāpulis atlaida dzimumlocekli. Visapkārt podam grīda bija notašķīta ar asinīm.

Vīrieša ģenitālijas ir pamatīgi traumētas. Ataporns šobrīd atrodas slimnīcā Bangkokas austrumu daļā, viņam konstatēts liels asins zudums, kā arī šoka stāvoklis. Tomēr vīrietis spēj pasmaidīt vietējo mediju fotogrāfiem.

Čūska, kas izrādījās 4 metrus garš pitons, bija iesprūdusi notekcaurumā, un glābējiem nācās izņemt visu uzparikti, lai nelūgto viešņu no Bunmakčavu mājām iznestu. Plānots, ka pitonu palaidīs atpakaļ savvaļā.

Četrus metrus garš pitons izlien no poda un iekožas vīrietim loceklī: Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video