Tur ir, kur acis pamielot! Tā ceļo latviešu slavenākās modeles. FOTO
Latvijas slavenākās modeles Karlīna Caune, Ieva Lagūna un Ginta Lapiņa atpūtas braucienos izklaidējas un pilnu klapi un arī saviem sekotājiem ļauj „pamielot acis”.
Slavenības
2016. gada 27. maijs, 10:27

Tur ir, kur acis pamielot! Tā ceļo latviešu slavenākās modeles. FOTO

Jauns.lv

Ikdienas gaitu atspoguļošana sociālajos tīklos kļuvusi par ikdienu miljoniem cilvēku visā pasaulē. Ceļo un ar bildēm dalās arī pasaulē pieprasītākās Latvijas modeles.

Daiļava Karlīna Caune, kas ir viena no veiksmīgākajām un atzītākajām modelēm pasaulē, šobrīd dzīvo Londonā. Bet brīvajā laikā populārās kosmētikas kompānijas „Elizabeth Arden” seja apceļo pasauli. To viņa labprāt dara kopā ar saviem četrkājainajiem draugiem – Sibīrijas haskiju Laiku un labradoru Kato. Nesen modele devās ceļojumā uz Meksiku, kur, spriežot pēc bildēm, laiski atpūtās smilšainajās pludmalēs un baudīja Meksikas karstos laikapstākļus, sauļojoties gan bikini, gan arī bez tā.

Latviešu modeles Gintas Lapiņas (26) darbavieta ir Ņujorkā, bet jauniete atrod laiku, lai regulāri apciemotu radus Latvijā un iepazītos ar citu valstu kultūrām. Nesen Lapiņa tāpat kā Caune bija Meksikā. Arī Lapiņa savus ceļojumā gūtos iespaidus atklāja ar vasarīgu bilžu galeriju, kurā atrodama gan fotogrāfija peldkostīmā, kas atklāj viņas slaido augumu, gan pārdomu raisošas fotogrāfijas Meksikas nostūros.

Savukārt pirmā latviete, kas kļuva par „Victoria's Secret” reklāmas seju un piedalījās vairākās skatēs modele Ieva Lagūna (25) pavisam nesen apceļoja eksotisko Omānu un Klusā okeāna apskaloto Jaunzēlandi. Gaišmatainās skaistules profilu sociālajos tīklos rotā krāšņas ceļojumu fotogrāfijas, bet pati modele redzama dažās no tām. Pārsvarā foto attēlos redzami elpu aizraujoši dabasskati, ēdieni un ceļojumos sastaptie dzīvnieki.

 

Kasjauns.lv/ Foto: Instagram