Britu TV personība 45 gados pirmoreiz pozē kaila. FOTO
TV personība Amanda Holdena slavē veģetārismu pie tā, ka viņai vienmēr āda ir labā stāvoklī un figūra teicama. „Britain’s Got Talent” žūrijas pārstāves augums šajā fotogrāfijā nav apstrādāts ar datorprogrammas palīdzību. Tas norādīts pat uz plakāta!
Slavenības
2016. gada 28. maijs, 16:30

Britu TV personība 45 gados pirmoreiz pozē kaila. FOTO

Jauns.lv

Divu bērnu māmiņa, britu TV personība un talantu šova „Britain’s Got Talent” žūrijas pārstāve Amanda Holdena (45) agrāk intervijās izteikusies, ka būtu gatava izģērbties kameru priekšā, ja saskatītu, ka mērķis attaisno līdzekļus. Nu tas brīdis pienācis.

TV personība Amanda Holdena savulaik atzinusi, ka piekristu pozēt kaila pat žurnālam „Playboy”, ja vien izdevēji piedāvātu „pareizo summu”. Pērn gan populārais vīriešu žurnāls pieņēma lēmumu vairs nepublicēt pilnībā kailu sieviešu fotogrāfijas, tomēr Holdena sagaidījusi „pareizo piedāvājumu”, kura dēļ tagad piekritusi pozēt kaila. Tas gan nav žurnāls „Playboy”. Amanda bez apģērba fotografējusies organizācijas PETA jaunākās kampaņas reklāmas plakātam. Attēls neesot uzlabots ar datorprogrammu palīdzību un to uzņēmis fotogrāfs Trevors Leitons.

Līdz ar šo attēlu PETA aktīvisti reklamē veģetāru dzīvesveidu, kurā nav vietas dzīvnieku izcelsmes pārtikai. Amanda cer, ka jaunā reklāmas kampaņa iedrošinās arī citus pievērsties veģetārismam, ko TV personība pati uzskata par galveno iemeslu, kāpēc viņai ir tik veselīga āda un laba figūra. „Es personīgi saskatu daudz labumu,” norāda Holdena. „Mana āda vienmēr ir labā stāvoklī. Es arī nekad nejūtu uzpūtušos vēderu.”

Amanda ir strikta veģetāriete jau kopš 13 gadu vecuma, un arī pirms tam nelabprāt ēda gaļu. „Es nezinu, kas to veicināja, taču mana mamma teic, ka pat mazotnē esmu no šķīvja izēdusi visus dārzeņus, ieskaitot cūku pupas,” stāsta TV personība. „Gaļu es mēdzu atstāt šķīvī vai arī turēju kumosu aiz vaiga, un pēc tam slepus izspļāvu tualetes podā.”

„Kad es biju jau tik veca, lai saprastu, ka gaļa ir dzīvnieki, es nelokāmi pateicu ‘Viss. Vairāk neēdīšu!’” – atceras Holdena.

 „Ikvienam, kurš domā, ka būt par veģetārieti ir sarežģīti, vēlot pateikt, ka tās ir muļķības. Ir tik bezgala daudz produktu, ko jūs varat lietot uzturā – gaļas aizvietotāji, ja tādus vēlaties, dārzeņi, lēcas, pākšaugi. Ir miljons citu produktu, ko varat pagatavot un lietot,” iesaka Amanda Holdena, norādot, ka veģetārietis ik gadu aiztaupa daudzu dzīvnieku ciešanas lopkautuvēs.

„Labākais, ko varat darīt dzīvnieku labā, nelikt tos uz sava šķīvja,” teic Amanda.

TV personība vienmēr jutusies pārliecināta par savu figūru un sarkanā paklāja pasākumiem droši izvēlējusies pikantus tērpus, kādus tikai retā spēs godam „iznest”. Šonedēļ notikušo talantu šova „Britain’s Got Talent” pusfinālu Amanda apmeklēja baltā vakarkleitā ar ļoti izaicinošu šķēlumu.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas