Džolijas meita aizvien vairāk līdzinās puisītim. FOTO
Andželinas Džolijas un Breda Pita bioloģiskā meita Šilo nesen manīta kopā ar brāļiem un mammas brāli spēlējam beisbolu. Gēnu eksperts nav devis vecākiem viennozīmīgu atbildi par to, vai meitai ir nosliece uz dzimuma maiņu jeb viņa ir tikai „puiciska meitene”.
Slavenības
2016. gada 29. maijs, 04:51

Džolijas meita aizvien vairāk līdzinās puisītim. FOTO

Jauns.lv

Kad slavenā Holivudas pāra Andželinas Džolijas un Breda Pita meita Silo agrā bērnībā sevi iztēlojās par puiku un pieprasīja sevi attiecīgi ģērbt, daudzi to uztvēra tikai kā pārejošu kaprīzi bērna dzīvē. Taču nekā... Šilo jau ir 10 gadu un viņa aizvien vairāk līdzinās puisītim.

Meita Šilo Džolija-Pita ir aktrises Andželinas Džolijas un viņas dzīvesbiedra aktiera Breda Pita pirmais bioloģiskais bērns. Meitenītei bija tikai trīs gadi, kad parādījās viņas vēlme ģērbties tikai zēnu drēbēs. Tas ļoti mulsināja konservatīvo omīti – Breda Pita mammu Džeinu.

Mazā Šilo tolaik atsaucās tikai, ja viņu uzrunāja vārdā Džons. Tiklīdz vecāki uzsākuši teikumu ar vārdiem – „Šilo, vai tu vēlies...”, meitene nekavējoties viņus pārtraukusi, strikti norādot – „Džons. Es esmu Džons.”

2012. gadā kāds paziņa izdevumam „Evening Standard” atzina, ka „Džeina aizvien uzstāj, lai meitenei pirktu feju tērpus un princeškleitas, ko Andželina uzskata par absolūtu bērna vēlmju nerespektēšanu.” Džolija un Pits nedomā ar varu mainīt meitu pret viņas pašas gribu.

Pirms pusotra gada, kad Šilo kopā ar tēti un brāļiem apmeklēja filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru, viņa bija ģērbusies uzvalkā, un nekas neliecināja, ka aiz šīs puiciskās ārienes slēpjas meitene.

Šo gadu laikā nekas nav mainījies. Tā vien šķiet, ka šis nav pārejošs etaps, kad bērns safanojies par „Karību jūras pirātiem” vai brāļu ietekmē uz laiku iztēlojies sevi kā puiku, lai varētu piedalīties viņu rotaļās kā „savējais”.

Šā gada 27. maijā Šilo svin savu desmito dzimšanas dienu. Nesen viņa kopā ar brāļiem Noksu (7) un Paksu (11), un mammas brāli manīti kopā „īstu vīru izklaidēs”. Ģimene spēlējusi beisbolu. Šilo bija ģērbusies britu futbola kluba „Liverpool” krekliņā ar numuru 12 (kas pieder sportistam Viktoram Mozersam) un demonstrēja visnotaļ labas dotības beisbola spēlē. Meitenīte meistarīgi servēja bumbu un tikpat prasmīgi to ķēra.

Pērn kāds slavenā pāra paziņa ieminējies, ka Džolija un Pits vērsušies pie speciālista, lai konsultētos par meitas ilggadējo vēlmi būt par puiku. Gēnu eksperts gan nav varējis vecākiem dot viennozīmīgu atbildi par to, vai meitai Šilo ir nosliece uz dzimuma maiņu jeb viņa tikai ir „puiciska meitene”. Speciālists izteicis minējumu, ka pusaudzes vecumā meitene varētu mainīties un tomēr kļūt sievišķīgāka.

 

 

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press