Kardašjanas pusmāsa nopērk māju par 6,4 miljoniem. FOTO
Realitātes šova zvaigznei Kailijai Dženerei ir tikai 18 gadu un viņa jau nopirkusi jaunu māju par 6,43 miljoniem.
Slavenības
2016. gada 29. maijs, 11:23

Kardašjanas pusmāsa nopērk māju par 6,4 miljoniem. FOTO

Jauns.lv

Viņai ir tikai 18 gadu, bet jauniete jau nopirkusi sev jaunu māju. Ne šādu tādu, bet īpašumu 6 435 000 ASV dolāru vērtībā. Viņa ir realitātes šova zvaigzne, slaveno Kardašjanu pusmāsa Kailija Dženere.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kailijas Dženeres jaunā māja atrodas ekskluzīvajā Hidenhilsas rajonā Losandželosā. Mājā ir sešas guļamistabas un sešas vannasistabas. Kopējā īpašuma platība sasniedz 650 kvadrātmetrus. Mājā ir arī īpaši aprīkots vēss vīna pagrabs, kuru jauniete varēs sākt izmantot, kad būs sasniegusi 21 gada vecuma.

Kardašjanu-Kendalu klana jaunākā atvase radusi pie turīga dzīvesveida jau no ļoti agra vecuma. Kailijai bija tikai 16 gadu, kad viņa nopirka savu pirmo māju! 17 gadu vecumā jauniete jau veica tādu procedūru, ko atļaujas tikai retā un krietni pieaugušākā vecumā. Pēc ilgi noliegtām baumām Kailija atzinās, ka palielinājusi lūpas. 18 dzimšanas dienā viņas tā brīža draugs reperis Tyga meitenei uzdāvināja baltu „Ferrari” automašīnu. Šā gada maijā pāris izšķīrās un Kailija ļoti nervozē, ka nepareizajās rokās varētu nonākt seksa video, kas savulaik uzņemts kopā ar draugu. Arī tāds 18 gadus vecajai Dženerei jau ir.

Kailija jau agrāk intervijās norādījusi, ka visu naudu nopelnot sev pati. Mamma kabatas naudu meitenei nedodot jau kopš 14 gadu vecuma.

„Mamma pārtrauca mani finansiāli atbalstīt 14 gados, tā, ka es pati par visu maksāju,” intervijā žurnālam „InStyle” izteikusies Kailija Dženere. „Par savu mašīnu, par degvielu un ēdienu, kā arī par drēbēm.”

Apgādājot sevi jau no tik agra vecuma, Kailija izjūt gan neatkarību un prieku, gan lielu atbildības sajūtu. Jauniete ar kritisku aci izvērtē savus pirkumus un atzīst, ka daudzkārt ir kļūdījusies, it īpaši tas attiecas uz apģērbu izvēli. „Ir tik daudz apģērbu, ko esmu agrāk pirkusi, par kuriem tagad domāju, ka tie nebūt NAV forši – taču es neko daudz tur nevaru iesākt!” – norāda Kailija.

Jaunākā Kardašjanu-Dženeru klana pārstāve atpazīstamību iemantoja 10 gadu vecumā, kad uzsāka filmēties ģimenes realitātes šovā „Keeing Up With The Kardashians”. Kailija ir mācījusies pati no savām stila kļūdām un tagad ir īsta modes noteicēja. Viņa kopā ar māsu Kendalu izdevusi savu modes līniju „Topshop”. Kailija sadarbojusies ar tādiem zīmoliem kā „PacSun”, „OPI” un „Steve Madden”. Viņa ir arī zīmola „Nip + Fab” ādas kopšanas līdzekļu reklāmas seja. Kailija arī izmēģinājusi dotības modeļu biznesā.

Pērn Kailijas kapitāls bija novērtēts 5 miljonu ASV dolāru apmērā, taču acīmredzot pēdēja gada laikā tas ievērojami audzis, ja reiz pusaudze spējusi nopirkt sev 6,4 miljonu dolāru vērtu māju. Kailija savu kapitālu nopelnījusi pateicoties darbam TV industrijā, kā arī iesaistoties citos projektos.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press