Zelvēgeri nu jau nevar atpazīt. Viņai ir milzīgas, milzīgas lūpas! FOTO
„Bridžitas Džounsas dienasgrāmatas” zvaigzne Renē Zelvēgere šā gada maijā un pērnā gada novembrī. Aktrises lūpas kļuvušas manāmi pufīgākas, to grūti neievērot.
Slavenības
2016. gada 30. maijs, 05:30

Zelvēgeri nu jau nevar atpazīt. Viņai ir milzīgas, milzīgas lūpas! FOTO

Jauns.lv

Dažu aizvadīto gadu laikā Holivudas aktrises Renē Zelvēgeres (47) vizuālās pārvērtības ne reizi vien pārsteigušas viņas talanta cienītājus, taču māksliniece vienmēr strikti noliegusi sev veiktas plastiskās operācijas vai injekcijas. Nesen Zelvēgere manīta pilsētas ielās ar ievērojami apjomīgākām lūpām.

47 gadus vecā aktrise Renē Zelvēgere ar grūtībām atpazīta pilsētas ielās, kad viņa iegriezusies kādā no kafetērijām pēc līdzi ņemamās rīta kafijas. Aktrises lūpu forma ievērojami mainījusies, tās kļuvušas apjomīgākas nekā agrāk. Augšlūpa bija reizes divas pufīgāka par apakšlūpu, un arī aktrises seja un kakls izskatījās nevainojami gludi, bez mazākajām grumbiņām.

Renē bija ģērbusies sportiski – jakā ar kapuci un polsterētā vestē, likras legingos, sporta apavos un ar beisbola cepurīti galvā. Modes pētnieki jau zina teikt, ka melnā veste, kurā aktrise bija ģērbusies, esot no luksusa preču zīmola „Moncler” kolekcijas un tās cena veikalos sasniedz 410 eiro.

2014. gadā, kad Renē Zelvēgeres apmeklēja „Elle Woman in Hollywood Awards” ceremoniju Kalifornijā, viņa izskatījās tik svešādi, ka daudzi neizpratnē jautāja „kas gan noticis ar aktrises seju”. „Bridžitas Džonsas dienasgrāmatas” zvaigzne sabiedrībā bija izgājusi pēc ilgākas pauzes un daudzi pat viņu neatpazina. Renē seja izskatījās tik svešāda. Viņas „firmas zīme” – šaurais acu skatiens, kā arī pietūkušie plakstiņi, bija pazuduši, bet uzacis kļuvušas plānākas un citā formā. Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji un fani uzreiz izdarīja secinājumus, ka Zelvēgere ir neveiksmīgas plastiskās operācijas upuris un pie šāda izskata viņu novedušas botoksa injekcijas. Daži dusmīgākie fani komentāros rakstīja, ka aktrisei veikta „galvas transplantācija” jeb viņa esot apmainījusies sejām ar aktrisi Robinu Raitu. Citi vispār apšaubīja to, ka fotogrāfijās redzama Zelvēgere.

Pati Zelvēgere diskusijas par viņai veiktajām plastiskajām operācijām nosauca par „muļķīgām”. „Man prieks, ka cilvēki domā, ka es izskatos citādi! Es dzīvoju citādu, laimīgu, daudz piepildošāku dzīvi un esmu saviļņota, ja tas iespējams jaušams arī manā izskatā,” norādīja aktrise. „Mani draugi teic, ka izskatos mierīgāka. Es ievēroju veselīgu dzīvesveidu. Ilgu laiku man tas neizdevās. Mans darbu grafiks neļāva par sevi parūpēties. Taču tā vietā, lai apstātos, es turpināju savu skrējienu līdz spēku izsīkumam, un pieņēmu nepareizus lēmumus, kā tikt galā ar pārgurumu. Man sametās bail no šī haosa, un es visbeidzot izvēlējos sāku dzīvot citādi.”

Sarunu šovā „Today” Zelvēgere vēl šā gada martā apliecināja, ka viņu neuztrauc, ko citi saka vai raksta par viņu. Mājās viņa nelietojot sociālos tīklus un neredzot šīs diskusijas, kurās labvēļi un nelabvēļi apspriež viņas izskatu.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press