Bekhemi atspēko baumas par šķiršanos. FOTO
Bekhemu pāris aizvien iet roku rokā – kā apmeklējot saviesīgus pasākumus, tā arī „pa dzīvi”.
Slavenības
2016. gada 30. maijs, 17:20

Bekhemi atspēko baumas par šķiršanos. FOTO

Jauns.lv

Jau kādu laiku klīst baumas, ka bijušā futbolista Deivida Bekhema (41) un viņa sievas modes dizaineres Viktorijas Bekhemas (42) nepilnus 17 gadus ilgā laulība esot uz šķiršanās robežas. Taču tās ir tikai nelāgas valodas, pāris aizvien iet roku rokā – kā apmeklējot saviesīgus pasākumus, tā arī „pa dzīvi”.

Jau kādu laiku klīst runas, ka Bekhemu pāra laulība esot nopietni sašķobījusies. „Deivids un Viktorija pavisam noteikti negrasās šķirties,” portālam HollywoodLife.com apstiprinājis kāds no pāra ģimenes draugiem. „Patiesībā viņi nekad nav bijuši laimīgāki un vēl vairāk iemīlējušies kā tagad, turpinot audzināt četrus brīnišķīgus bērnus un veltot savu laiku ģimenei un darbam. Vienīgais iemesls, kāpēc cilvēki nonāk pie secinājuma, ka viņi varētu iet šķirtus ceļus, ir tāpēc, ka darba saistību dēļ viņiem ļoti daudz iznāk ceļot vieniem pašiem bez otra dzīvesbiedra līdzās.”

Taču, pat ierauti darbos, Deivids un Viktorija vienmēr atrodot laiku viens otram. „Kad vien ir kāda brīva minūte laika, viņi sazinās viens ar otru ar video čata palīdzību,” norāda paziņa. „Viņi visu laiku uztur kontaktus: Kad ir aizņemti, viņi pa dienu sazinās ar īsziņām. Nav nekādu problēmu, kas varētu novest pie šķiršanās.”

To, ka viņiem viss ir vislabākajā kārtībā Bekhemu pāris apstiprinājis kopīgi apmeklējot dejotāju skolotājas un bijušās modeles Džo Manukjanas 45. dzimšanas dienu, kas bija ieturēta franču noskaņās un tika svinēta Londonā esošajā restorānā „Cafe de Paris”. Viesu vidū bija arī mūziķa sera Eltona Džona vīrs Deivids Fērnišs, supermodeles Ella Makfersone un Eva Hercigova, modes dizainers Toms Fords un vēl citi sabiedrībā labi zināmi modes un šovbiznesa industrijas pārstāvji. 

Viktorija ballītei bija izvēlējusies pieticīgu melnu kleitu no savas modes līnijas „Victoria Beckham”. Arī „clutch” somiņu viņa izvēlējusies no savas aksesuāru kolekcijas. Tāda veikalos iegādājama par 1130 eiro. Tērpam Viktorija bija pieskaņojusi zīmola „Casadei” kurpes 770 eiro vērtībā. 

Viktorija un Deivids restorānā ieradās rokās sadevušies, cenšoties pēc iespējas ātrāk paiet garām paparaci, kas bija pulcējušies pie ēkas.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press