Lady Gaga dodas uz veikalu ar... zirgu. Baltu zirgu! FOTO
Lady Gaga zirgu saņēmusi dāvanā, tāpēc var atļauties tā mugurā doties kaut vai uz veikalu.
Slavenības
2016. gada 31. maijs, 12:58

Lady Gaga dodas uz veikalu ar... zirgu. Baltu zirgu! FOTO

Jauns.lv

Ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga (30), kurai patīk šokēt publiku ar saviem tērpiem, šoreiz pārsteigusi aculieciniekus, dodoties uz veikalu... zirga mugurā.

Aizvadītā gada decembrī popzvaigzne Lady Gaga saviem sociālo tīklu sekotājiem palielījās, ka uz Ziemassvētkiem dāvanā saņēmusi zirgu. Par šādu pārsteigumu bija parūpējušies dziedātājas ierakstu kompānijas cilvēki, zinot, ka viņa ļoti mīl dzīvniekus. 

„Šodien pie manas mājas sliekšņa parādījies Baltais Eņģelis no debesīm,” savā „Instagram” blogā vēstīja dziedātāja, publiskojot arī fotogrāfiju ar „dāvanu”. Viņa visiem svēti apsolījusi, ka mīlēs un rūpēsies par savu zirdziņu.

Savu doto vārdu viņa tur. Nesen paparaci nofotografējuši, kā dziedātāja zirga mugurā dodas nelielā izjādē. Ārzemju mediju pārstāvji gan apgalvo, ka tā nav bijusi parasta izjāde gleznainajā Malibu apkārtnē. Šādi Lady Gaga devusies uz veikalu pēc produktiem! Zirga mugurā popzvaigzne jutusies ērti un pārliecinoši. Viņa pa ceļam pat iemanījusies malkot zaļo kokteili. Tomēr, drošs paliek nedrošs, dziedātāju cita zirga mugurā pavadījis īsts kovbojs. 

Lady Gaga fani jau pauduši savu atzinumu, ka zirga mugurā viņu iemīļotā popzvaigzne izskatījusies ļoti cēli un pat aristokrātiski.


Kasjauns.lv / foto: Vida Press