Jātnieks laiž gaisā savu jauno hitu "Esi blakus"
Mārtiņš Jātnieks ar kompozīciju „Esi blakus”
Slavenības
2016. gada 1. jūnijs, 06:48

Jātnieks laiž gaisā savu jauno hitu "Esi blakus"

Jauns.lv

Mūziķis Mārtiņš Jātnieks, kurš uzaudzis zemnieku ģimenē, paralēli zemes darbiem, atrod laiku, lai ierakstītu un izdotu savu pirmo solo albumu "Ceļš taktīs". Topošajā albumam sarakstīta jau otrā dziesma ar videoklipu. Tālu gan nekur Jātnieks nav braucis, lai ierakstītu "Esi blakus". Viss noticis viņa paša zemnieku saimniecībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziesmas idejas un mūzikas autors ir ģitārists un dziesmu producents Jānis Čubars, ar kuru kopā strādājot un piedaloties koncertos sarunāts, ka Jātniekam jāiedzied kāds Čubara sarakstīts skaņdarbs Mārtiņa izpildījumā. Abi sēdušies pie instrumentiem un pa abiem sarakstījuši dziesmas tekstu.

"Mēs visi esam sapņotāji, un zinām, to cik grūti ir piepildīt savus sapņus. Arī šajā dziesmā sapnis ir izsapņots realitātē, bet tad, kad sapnis ir beidzies atceries labāko, kas tev tajā bijis! "Esi blakus" ir stāsts par mīļoto meiteni, kas ir atstājusi neizmaināmas patīkamas sajūtas atmiņās, pie kurām pats sevi pieķeru, domājot katru brīdi!" tā par dziesmu stāsta Mārtiņš Jātnieks.

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes