Trakā pasaule
2016. gada 1. jūnijs, 15:08

24 gadus vecs slaists varen šiki uzdzīvo par sava cukurdūkulīša naudu. FOTO

Jauns.lv

Edvardu uz ielām nevar nepamanīt – jau iztālēm zaigo un spīd viņa dārgās dizaineru mantas un skaistās drēbes. Šis 24 gadus vecais londonietis gan ir bezdarbnieks, taču tas neliedz viņam dzīvot ar vērienu.

Edvars Olivers dzīves saldmi, ko spēj dāvāt nauda, bauda jau divus gadus. Iepriekš viņš nebija nekas – parasts puisis. Taču tad jaunietim palaimējās izvilkt savu lielo lozi, proti, bezdarbnieks Edvards satika 56 gadus vecu ļoti turīgu vīrieti. Starp abiem uzplaukusi īsta draudzība un pat mīlas dzirksts, tādējādi kopš tā brīža Edvards, tā teikt, dzīvē nezina ne bēdu.

Tā sauktā „suggar daddy” jeb cukura tētuka attiecību modelis šobrīd pasaulē kļūst arvien populārāks. Bagāti vīrieši mīļuprāt maksā par jauniņu studentīšu kompāniju un arī izglītību, pērkot visu, ko jaunietēm sakārojas. Šāds pats modelis izsenis pastāv arī starp diviem vīriešiem. Edvards stāsta: „Sākumā starp mums bija arī seksuālas attiecības, bet tad draudzība kļuva platoniska”. Vīrieši draudzējas, un 56 gadus vecais kungs apmaksā jaunieša vērienīgo dzīvesveidu. Vecākais draugs pērk savam skaistulītim dizaineru drēbes, dārgus dzērienus, glaunas rotaslietas utt. Viņš pat apmaksā Edvarda studijas Kingstonas universitātē!

„Mani draugi un ģimene nezina, kur es dabūju naudu. Viņi zina, ka nestrādāju, un zina, ka man ir dārgas drēbes, bet par naudu nerunājam,” paskaidro daiļais jaunietis. Edvards absolvējis privātu skolu, un visi draugi viņam esot no tā laika, tāpēc draugi domājot, ka Edvards gluži vienkārši ir kādas ļoti turīgas ģimenes atvase.

Protams, jaunais cilvēks zina, ka citi dzīvošanu uz otra vīrieša kakla nosoda. „Nosodīt ir viegli, un ļaudīm patīk fantazēt. Taču patiesībā tas ir smags darbs. Es saņemu naudu apmaiņā pret servisu, ko viņam dodu,” par prostitūcijas smago dabu teic puisis. Nav jau tā, ka dzīve turīga papucīša azotē būtu viena vienīga izprieca, jo gadoties arī grūtāki mirkļi. Edvards tiek tiem pāri.

 

Kasjauns.lv / Foto: Caters/Scanpix/LETA