Populāram aktierim par sievas slepkavību draud 40 gadi cietumā
Aktiera advokāti atzina, ka Džeiss (pa labi) 2014.gadā esot divas reizes iešāvis sievai mugurā un vienu reizi kājā, taču esot to darījis emociju uzplūdā un bez iepriekšēja nodoma.
Slavenības
2016. gada 1. jūnijs, 17:23

Populāram aktierim par sievas slepkavību draud 40 gadi cietumā

Jauns.lv

Amerikāņu asa sižeta seriāla "The Shield" aktieris Maikls Džeiss otrdien notiesāts par sievas nogalināšanu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Zvērinātie pieņēma lēmumu apmēram trīs stundu laikā. Spriedumu nolasīs 10.jūnijā.

Maksimālais sods, ko aktierim varētu piespriest par sievas slepkavību, ir 40 gadi cietumā.

Prokurore Tanaza Mokajefa sacīja, ka 53 gadus vecais Džeiss esot bijis "apsēsts" ar savu sievu, kura vēlējās no viņa šķirties. Aktieris bija apsūdzējis sievu neuzticībā.

Džeisa advokāti atzina, ka aktieris 2014.gadā esot divas reizes iešāvis sievai mugurā un vienu reizi kājā, taču esot to darījis emociju uzplūdā un bez iepriekšēja nodoma.

Slepkavības laikā mājā Losandželosā atradās pāra mazgadīgie bērni. Džeisa desmit gadus vecais dēls liecināja, ka tēvs esot izvilcis sievieti gaitenī, kur viņa nokritusi uz grīdas.

"Tad man tētis teica: "Ja jau tev tik ļoti patīk skriet, tad skrien uz debesīm." Tad viņš viņu nošāva," zvērinātajiem teica puika.

Tiesā tika demonstrēts policijas videoieraksts. Džeiss tajā saka, ka viņam rokās esot bijis ierocis, kad sieva ar dēliem atgriezusies mājās no beisbola spēles. Aktieris atzina, ka esot bijis piedzēries, taču gribējis "tikai iešaut viņai kājā", nevis nogalināt sievieti.

2008.gadā tika pārtraukta policijas seriāla "The Shield" uzņemšana. Pēc tam Džeisam sākās finansiālas grūtības.

Džeiss spēlējis nelielas lomas tādās slavenās filmās kā "Forrest Gump" ("Forests Gamps") un "Planet of the Apes" ("Pērtiķu planēta").

LETA/Foto: AP/Scanpix/LETA