Zvani un sūdzies, ja tavs bērns tiek pakļauts homoseksualitātes propagandai!
Itālijas reģions Lombardija meties cīņā pret bērnu homoseksuālu ideoloģisko apstrādi un ieviesis uzticības tālruni "cietušajiem".
Trakā pasaule
2016. gada 1. jūnijs, 22:18

Zvani un sūdzies, ja tavs bērns tiek pakļauts homoseksualitātes propagandai!

Jauns.lv

Palīdzības tālrunis, kurā vecāki var vērsties un sūdzēties vai izkratīt sirdi gadījumos, kad pārāk nospiež homoseksualitātes propaganda, ir ieviests un darbojas. Nē, ne Latvijā.

Itālijas Lombardijas reģions ieviesis palīdzības tālruni, kurā vecāki varēs ziņot gadījumos, kad viņiem radušās aizdomas par bērnu pakļaušanu "homoseksuālai ideoloģiskajai apstrādei" skolās. Valsts katoļu organizācijas jau sen paudušas bažas, ka seksuālā audzināšana skolās bieži veicina neheteroseksuālu dzīvesveidu.

2015.gadā pāvests Francisks Neapolē nosodīja "dzimtes teoriju" ("gender theory"), nosaucot to par cilvēka prāta kļūdu. Savukārt šajā teorijā balstīto mācību programmu aizstāvji apgalvo, ka tās tikai veicinot toleranci pret seksuālo daudzveidību. Saskaņā ar šo teoriju dzimums ir nevis bioloģiski nosacīts, bet tiek veidots sociāli un cilvēkam esot tiesības to mainīt. Lombardijas reģiona ģimenes lietu ministre sociālajā tīklā "Facebook" norādīja, ka reģiona valdība vēlas sekot līdzi "ideoloģiskās apstrādes formām, zināmām arī kā "dzimtes ideoloģija", kas bieži tiek izmēģināta uz bērniem".

Viņa norādīja, ka vecāku vidū valda plaša neapmierinātība ar "izglītības, akadēmisko un kultūras ceļu", kas tiek piedāvāts viņu bērniem, un apgalvoja, ka nacionālās valdības nesen pieņemtais lēmums legalizēt viendzimuma savienības pakļauj ģimenes uzbrukumam.

Tikmēr homoseksuāļu tiesību aizstāvju organizācijas jau nosodījušas Lombardijas iniciatīvu, kas ir izmēģinājuma projekts.Laikraksts "La Repubblica" ziņo, ka tas darbosies 12 mēnešus un izmaksās 30 000 eiro. Geju tiesību aizstāvju organizācijas "Arcigay" paziņojusi, ka Lombardijas iniciatīva esot propagandas triks, vispirms radot problēmu un tad to risinot.


LETA/Foto: Shutterstock