Rozīte un Ušakovi atgriežas bērnībā, lēkājot "klasītes". VIDEO
Pasākumu vadītāja Anna Rozīte draiski lēkāja „klasītes”, piemirstot gan noņemt saulesbrilles, kuras draudēja lēcienu laikā nokrist.
Slavenības
2016. gada 2. jūnijs, 12:19

Rozīte un Ušakovi atgriežas bērnībā, lēkājot "klasītes". VIDEO

Jauns.lv

Lucavsalā, piedaloties iniciatīvas “Mīļākā pagalma spēle Latvijā” noslēguma tusiņā daiļā pasākuma vadītāja Anna Rozīte un Rīgas mērs Nils Ušakovs ar dzīvesbiedri Ivetu Strautiņu-Ušakovu ņipri lēkāja bērnu tik iemīļoto spēli klasītes.

Pasākuma laikā tika atklātas arī iniciatīvas “Mīļākā pagalma spēle Latvijā” noskaidrotais, ka iedzīvotāju mīļākā spēle ir paslēpes, tad seko tautas bumba un trešajā vietā ir lecamās gumijas.

Iniciatīva “Mīļākā pagalma spēle Latvijā” sākās jau aprīlī ar mērķi atbalstīt ģimeņu kopā būšanu un kvalitatīvu laika pavadīšanu svaigā gaisā. Jau no jūnija sākuma četros Rīgas parkos izvietotas krāsainas un bērniem saistošas pagalma spēles, kas pieejamas visu vasaru bez maksas. Lucavsalā bērnus priecē “klasītes”, kuras zīmējis mākslinieks Dainis Rudens, un “klusie telefoni”. Ziedoņdārzā, blakus basketbola groziem, pieejama lielākā no spēlēm – košs tautas bumbas laukums. Ģimeņu iecienītajā Mežaparkā uzzīmēta “jūra bango”, savukārt Vērmanes dārzā –“augstāk par zemi”.

 

Kasjauns.lv / Foto: Eduards Paņičevs