Izšķīries visvairāk naudu nopelnījušais slavenību pāris
Pēc 15 draudzības mēnešiem šķīries pērn visvairāk nopelnījušais slavenību pāris dziedātāja Teilore Svifta un dīdžejs Kelvins Hariss. Reizēm viss nenotiek tā, kā gribētos, – komentējis kāds paziņa.
Slavenības
2016. gada 2. jūnijs, 15:28

Izšķīries visvairāk naudu nopelnījušais slavenību pāris

Jauns.lv

Pērn finanšu izdevums „Forbes” atzina amerikāņu dziedātāju Teilori Sviftu (26) un viņas draugu skotu dīdžeju Kelvinu Harisu (32) par visvairāk nopelnījušo slavenību pāri pasaulē. Nākamgad viņu vārdi šādā topā vairs nebūs atrodami. Pēc 15 mēnešus ilgām attiecībām pāris izšķīries. Hariss no populārās draudzenes aizgājis.

Finanšu izdevuma „Forbes” visvairāk pelnošo slavenību pāru topa virsotnē jau vairākus gadus bija dziedātāja Bijonsē un viņas laulātais draugs reperis Jay Z. Tikai pērn viņus izdevās pārspēt kādam citam gados jaunākam slavenību pārim. „Forbes” veiktajos pētījumos izsecināts, ka Teilore Svifta un Kelvins Hariss gada laikā nopelnījuši neticamus 146 miljonus ASV dolāru. Bijonsē un Jay Z šoreiz palika otrajā vietā ar 110.5 miljoniem dolāru.

Teilore Svifta un Kelvins Hariss nesen kā pārtraukuši 15 mēnešus ilgušās romantiskās attiecības. „Nebija nekādas drāmas. Reizēm viss neizdodas,” slavenību žurnālam „People” izteicies kāds no pāra draugiem. Arī interneta portāla DailyMail.com rīcībā nonākuši fakti, kas apliecina, ka pāris izšķīries. To, ka „People” sniegtā informācija ir patiesa, viņiem apstiprinājis kāds Teilores paziņa.

Ziņa par šķiršanos sasniegusi plašsaziņas līdzekļus īsi pēc tam, kad skotu dīdžejs redzēts nomāktā garastāvoklī, kad no īsā ceļojuma uz Londonu šo otrdien pārradies atpakaļ mājās Losandželosā.

Teilore un Kelvins sāka satikties 2015. gada martā un sabiedrībā vienmēr radīja ļoti saskanīga un mīloša pāra iespaidu. Paziņas zina teikt, ka šķiršanās iniciators bijis Kelvins, kura īstais vārds ir Adams Vailss. „Viņam ļoti patika Teilore,” teikts TV programmā „E! News”. „Viņa nebija tāda tipa meitene, ar kādām viņš parasti satikās, un viņam tas patika. Kelvinam patika tas, cik šķīsta bija Teilore, kā arī tas, ka viņai bija laba mīloša sirds.”

„Teilore ar sirdi šajās attiecībās bija vairāk nekā viņš. Dažu aizvadīto mēnešu laikā Kelvins sāka zaudēt interesi, bet ļoti centās, lai nebūtu jāšķiras,” norāda paziņa.

Attiecībām par labu nenāca arī tas, ka darba saistību dēļ pāris bija spiests bieži būt šķirts, katram esot savā pasaules malā. „Tā vien šķita, ka viņi vairāk bija draugi nekā mīļākie,” stāsta kāds zinātājs. Abi bieži uzturējušies atšķirīgā paziņu lokā, taču Kelvins draudzenei aizvien bijis uzticīgs. „Adamam nav saistības ar kādu citu sievieti,” norāda paziņa. „Viņš pavisam noteikti viņu nekrāpa. Tikvien kā savienība neizdevās.”

Teilore šobrīd cenšas pārdzīvot šķiršanās sāpes, – izdevumam „Us Weekly” norādījis kāds draugs: „Viņai viss tagad ir labi, taču viņa bija nomākta.”

„Viņiem kopā vairs nesaskanēja,” norādījis vēl kāds no slavenā pāra paziņu loka.

Vēl tikai pirms pāris mēnešiem Teilore publiski apgalvoja, ka viņai ar Kelvinu esot „maģiskas attiecības”. Svifta norādīja, ka ļoti vēlas privātās attiecības paturēt privātas un publiski tās daudz neapspriest. Dziedātāju savulaik vienojušas romantiskas jūtas ar aktieri Džeiku Džilenholu, grupas „One Direction” dziedātāju Hariju Stailsu, sāgas „Krēsla” aktieri Teiloru Lautneru, dziedātājiem Džonu Meijeru un Džo Džonasu. Teilore atzinusi, ka sabiedrības pastiprinātās intereses dēļ par viņas privāto dzīvi viņa divarpus gadus neesot nav vēlējusies uzsākt jaunas, līdz satikusi Kelvinu.

Teilori un Kelvinu „Brit Awards” balvu vakara „afterparty” ballītē iepazīstinājusi kopējā paziņa dziedātāja Elija Gouldinga.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press