Apprecējusies aktiera Šona Bīna tetovējumiem bagātīgi rotātā meita. FOTO
Aktieris Šons Bīns vecākās meitas Lornas kāzās viesiem apliecināja, ka sirdī esot ļoti maigs un bezgala priecājas par meitas atrasto laimi.
Slavenības
2016. gada 3. jūnijs, 09:30

Apprecējusies aktiera Šona Bīna tetovējumiem bagātīgi rotātā meita. FOTO

Jauns.lv

Triloģijas „Gredzenu pavēlnieks” aktieris Šons Bīns (57) uz ekrāniem parasti atveido sīkstus vīrus, taču vecākās meitas Lornas (29) kāzās viņš bija mīlošs un lepns tētis, kas pie vīra izdod savu meitiņu.

Tērpies tumši zilā uzvalkā, Holivudas aktieris Šons Bīns nedēļas nogalē Londonā apmeklēja savas meitas Lornas un viņas līgavaiņa Maikla Stouna kāzu svinības. Elegantajam uzvalkam lepnais tētis bija pieskaņojis sniegbaltu kreklu un tumši zilu kaklasaiti. Kājās viņš bija apāvis gaiši brūnus apavus, bet uz acīm uzlicis lielas tumšās brilles. Šona Bīna seju nepameta smaids.

„Mana meita ir ļoti laimīga,” viesus uzrunāja seriāla „Troņu spēles” bijušais aktieris. „Maikls ir labs puisis, viņš viegli izturēja tēva pārbaudījumu.”

Aktieris arī pasmējās par sīkstā vīra tēlu, kāds daudziem izveidojies, vērojot viņa tēlotos personāžus. „Sirdī esmu ļoti maigs,” viņš norādīja klātesošajiem.

Savu maigo un iejūtīgo dabu Šons Bīns parādīja arī kāzu dienā, kad pirms svinībām izglāba putniņu, kas bija nonācis nelaimē uz āra terases.

Aktiera meita Lorna, kuras rokas rotā bagātīgi tetovējumi, kāzu dienai bija izvēlējusies klasisku ziloņkaula krāsas līgavas kleitu un persiku krāsas laiviņas ar pērlēm rotātām siksniņām. Rokās viņa nesa dažādu ziedu līgavas pušķi.

Līgavainis Maikls izvēlējies kāzām neierastas krāsas uzvalku. Savu zilgani zaļo svētku tērpu viņš papildinājis ar melnu kaklasaiti un tādas pat krāsas kurpēm.

Svinīgās kāzu pusdienas apmeklēja aptuveni lūgto 80 lūgti viesi, bet vēlāk vakarā notiekošajā ballītē pievienojās vēl 120 citu kāzinieku.

Šons Bīns pats bijis precējies četras reizes. 2014. gadā viņš pavēstīja par saderināšanos ar Ešliju Mūru. Viņa būs aktiera piektā sieva.

Lorna un viņas māsa Mollija (25) nākusi pasaulē Bīna otrajā laulībā ar aktrisi Melāniju Hilu.

Šons un Melānija izšķīrās 1997. gadā pēc laulībā nodzīvotiem septiņiem gadiem.

Aktierim ir vēl viena meita Īva, kas pasaulē nākusi viņa trešajā laulībā ar britu TV franšīzes „Sharpe” bijušo kolēģi Abigeilu Krutendenu, ar kuru viņš izšķīrās 2000. gadā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press