Slavenības
2016. gada 4. jūnijs, 05:32

Anetes Sončikas bijušais apprecas ar vācieti

Jauns.lv

Sabiedrības dāmas Anetes Sončikas bijušais, Oskars Barševskis juniors (37) atgriezies dzimtenē, lai apprecētu vācieti Mirjamu Mišelu Meibomu. Oskars salaulājās 21. maijā Ādažos, uz kāzām bija ieradušies arī līgavas radi no Vācijas.

Ievērojot kāzu tradīciju, Mirjamu pie līgavaiņa izveda viņas tēvs. Barševskim šī ir otrā laulība. Pirmoreiz viņš apprecējies 21 gada vecumā, taču attiecības, kurās dzima meita Elizabete (14), izjuka jau pēc pāris gadiem, un meita palika dzīvot pie mammas.

Barševska slavas laiki bija ap 2007. – 2009. gadu, kad kopā ar Aneti Sončiku viņš tika dēvēts par zelta jaunatnes slavenāko pāri. Teju vai visi vērā ņemamie pasākumi neizpalika bez viņu klātbūtnes. Visur, kur viņi bija, putoja šampanietis, tika baudītas delikateses un līksmība sita augstu vilni. Ballītes uz jahtām, dzīrošana līdz pirmajiem gaiļiem – tā tolaik izklaidējās zelta jaunatne.

Barševskis centās par tēva, uzņēmēja Oskara Barševska seniora līdzekļiem arī iesaistīties biznesā, bet tas pie laba gala nenoveda. Uzņēmumi izputēja, Barševskis juniors bija spiests arī doties dzīvot ārzemēs. No ārzemēm pat ienāca ziņas, ka Oskaram nācies pasēdēt cietumā Taizemē, un arī citādi dzīvē ne ļoti labi gāja. Tā kā Barševskim radās problēmas ar finansēm, viņu pameta arī Sončika, kura tagad savu laimi meklējot saulainajā Spānijā.


Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, Facebook

Tēmas