Draudzene parāda Riannu nu ļoti pikantā peldkostīmā. FOTO
Pikantā peldkostīma dizains atklāj popzvaigznes Riannas tetovējumus, kas citkārt paliek visu acīm paslēpti. Fotosesijas autore ir dziedātājs labākā draudzene Melisa Forde. Viņa attēlu sēriju publiskojusi savā „Instagram” blogā visu apskatei.
Slavenības
2016. gada 4. jūnijs, 12:15

Draudzene parāda Riannu nu ļoti pikantā peldkostīmā. FOTO

Jauns.lv

Popzvaigznes Riannas (28) labākā draudzene Melisa Forde sociālajos tīklos publiskojusi virkni fotogrāfiju, kurās dziedātāja redzama ļoti pikanta dizaina peldkostīmā.

Rianna kopā ar labāko draudzeni Melisu Fordi uzrīkojuša improvizētu un ārkārtīgi juteklisku fotosesiju, kurā Melisa iejutās fotogrāfes lomā, bet slavenā draudzene iepozēja kā modele. Lai gan Rianna nekad nav kautrējusies no plikumu izrādīšanas un sociālajos tīklos sekotājiem atrādījusi ne vienu vien bikini fotogrāfiju, šoreiz pikantās bildītes visas pasaules apskatei savā „Instagram” blogā izlikusi draudzene Melisa.

Riannas melno peldkostīms sānos visā garumā rotā šņorītes, bet dekoltē daļā ir dziļš jo dziļš izgriezums, kas atsedz lielo tetovējumu – seno ēģiptiešu dievieti Izīdu.

Arī biksīšu daļā izgriezumi ir tik lieli, ka pilnībā atsedz dziedātājas gurnus, kā arī daļu sēžamvietas. Pateicoties pikantā dizaina peldkostīmam, nu var aplūkot arī Riannas tetovējumus, kas tapuši citkārt nosegtās vietās – uz viņas formīgā dupsīša un vertikālā līnijā pār labo gurnu.

Rianna peldkostīmu bagātīgi papildinājusi ar zelta rotaslietām.

Fotosesijai barbadosiešu popzvaigzne sev izvēlējusies noslēpumainu tēlu, viņa ne reizi neuzsmaidīja kamerai, vien lūkojas tajā domīgi un vilinoši. Melisa Forde attēlus publiskojusi savā „Instagram” blogā, kam ir 714 tūkstoši sekotāju. Fotogrāfijām viņa komentārus nav rakstījusi.

Jau jūnija vidū Rianna atgriezīsies uz skatuves, lai turpinātu iesākto pasaules turneju. Maijā viņa pabeidza tūri pa ASV un tagad gatavojas doties uz Eiropu un priecēt fanus ar šoviem šajā kontinentā. Pirmais no Eiropas turnejas koncertiem gaidāms 17. jūnijā Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā. Pēc tā viņa dosies uz Londonu, Glāzgovu, Hamburgu, Milānu, Barselonu un citām pilsētām.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram