Gandrīz par brīvu! Pinka mājas cenu samazinājusi par veselu miljonu! FOTO
Dziedātāja Pinka ar vīru Keriju Hārtu māju vēlējās pārdot jau pērn. Tā kā interesentu nebija, pāris īpašuma cenu samazinājis par vienu miljonu dolāru un tagad prasa 12 995 000 dolārus.
Slavenības
2016. gada 5. jūnijs, 05:41

Gandrīz par brīvu! Pinka mājas cenu samazinājusi par veselu miljonu! FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Pinka (36) un viņas vīrs motobraucējs Kerijs Hārts (40) pārdod ģimenes māju Malibu, Kalifornijā. Pāris cenu samazinājis par vienu miljonu (!) ASV dolāru. Varbūt beidzot kāds taču nopirks?!

Dziedātājas Pinkas Malibu mājā ir sešas guļamistabas un sešas vannasistabas. Kopumā ēkas platība sasniedz 692 kvadrātmetru. Ģimene to pērn vēlējās pārdot par 13 995 000 ASV dolāriem, taču, redzot, ka interesentu nav, pāris cenu samazinājis par veselu miljonu. Tagad māju iespējams iegādāties par 12 995 000 ASV dolāriem.

Pinka un Kerijs Hārts, kas ir precējušies kopš 2006. gada, māju Malibu iegādājās 2010. gada oktobrī, par to samaksājot 11.85 miljonus ASV dolāru. Uz 4856 kvadrātmetru lielās zemes platības atrodas galvenā māja un viesu/apkalpojošā personāla namiņš, kurā ir arī labiekārtota plaša virtuve.

Pie mājas ir plašs peldbaseins. No dzīvojamās ēkas paveras skats uz okeānu, kā arī ir pieejama privāta pludmale ar piekļuvi okeānam, kur neviens svešinieks netraucēs.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas