Bībers īrē māju par 80 000 ASV dolāru mēnesī. FOTO
Džastins Bībers noīrējis māju ar sešām guļamistabām, spēļu zāli, biljarda zāli, bibliotēku, mājas kinozāli un ierakstu studiju. Uz viņam piederošā zemes gabala ir arī laivu namiņš ar laivu, viesu namiņš un apartamenti.
Slavenības
2016. gada 5. jūnijs, 11:26

Bībers īrē māju par 80 000 ASV dolāru mēnesī. FOTO

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (22) savus nopelnītos miljonus nolēmis ieguldīt greznas mājas īrē. Viņš nesen kā parakstījis līgumu, kas paredz, ka mūziķis par jaunās mājas īri ik mēnesi maksās 80 000 ASV dolāru!

Dziedātāja Džastina Bībera jaunās mājas atrodas gleznainā Toluka ezera krastā Kalifornijā. Uz 3345 kvadrātmetru lielā zemes gabala atrodas veseli četri īpašumi. Galvenā māja, laivu namiņš ar laivu, viesu namiņš un apartamenti. Kopumā Džastins kļuvis par īpašnieku īpašumam, kurā ir 10 guļamistabas un 16 vannasistabas.

Galvenajā māja ir 1115 kvadrātmetru liela un tajā ir 6 guļamistabas, sporta zāle, mājas kinozāle, bibliotēka, biljarda zāle, spēļu zāle, ierakstu studija un grandioza plaša virtuve. Pie mājas, protams, ir arī peldbaseins.

Lai gan Bībers šobrīd ir devies pasaules turnejā, viņš jau paguvis izbaudīt savas jaunās mājas jaukumus. Pie viņa nesen ciemojies draugs Rorijs Krāmers un „Instagram” blogā ievietojis attēlu, kurā redzams lecam no mājas jumta peldbaseinā.

Par iepriekšējās stiklotās supermājas īri dziedātājs īrē tērēja 60 000 ASV dolāru mēnesī.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram