Filmas "Avatars" zvaigzne nopērk māju līdzās Adelei. FOTO
Aktrise Zoja Saldana ar ģimeni iegādājusies māju „Hidden Valley Estate” rajonā Beverlihilsā, kuru iežogo apsargāti vārti. Šajā rajonā sev mājvietu izvēlējušās arī tādas slavenības kā britu dziedātāja Adele un aktrises Kamerona Diaza un Dženifera Lorensa.
Slavenības
2016. gada 5. jūnijs, 16:05

Filmas "Avatars" zvaigzne nopērk māju līdzās Adelei. FOTO

Jauns.lv

Filmu „Avatars” un „Zvaigžņu ceļš” („Star Trek”) aktrise Zoja Saldana (37) nesen kā iztērējusi 8.7 miljonus ASV dolāru par jaunas mājas iegādi vienā no prestižākajiem Beverlihilsas rajoniem. Divas mājas tālāk sev īpašumu iegādājusies arī populārā britu dziedātāja Adele.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Zoja Saldana iegādājusies māju „Hidden Valley Estate” rajonā Beverlihilsā, kuru iežogo apsargāti vārti. Šajā rajonā sev mājvietu izvēlējušās arī tādas slavenības kā britu dziedātāja Adele un aktrises Kamerona Diaza un Dženifera Lorensa.

Sešu guļamistabu un astoņu vannasistabu māja agrāk piederējusi Amerikā populārajai bijušajai modelei un dizainerei Kimorai Lī Simonsai. Viņa šo īpašumu ar zaudējumiem pārdevusi 2012. gadā.

Nākamais īpašnieks, kas māju iegādājās no Kimoras, īpašumā veicis radikālus renovācijas darbus, pilnībā pārveidojot māju pēc savas gaumes.

Pie ēkas ir peldbaseins un tenisa korti. Dzīvojamajā mājā ir plaša virtuve ar lielu ēdamzāli, vairākas viesistabas, saimnieku guļamistaba ar kamīnu, kabinets, mājas kinozāle, istaba-garderobe. Augšstāvā esošās divas guļamistabas ar en-suite vannasistabām varētu būt atvēlētas viesiem vai apkalpojošajam personālam. Uz tām ved atsevišķa ieeja. Tā kā Zoja un viņas vīrs itāliešu mākslinieks Marko Perego (37) 2014. gada novembrī kļuva par dvīņu puiku vecākiem, iespējams, ka viena no šīm guļamistabām varētu būt atvēlēta dēlu auklītei.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press