Švarcenegera jaunākais dēls ievērojami pieņēmies miesās. FOTO
Arnolda Švarcenegera un Marijas Šraiveres jaunākais dēls Kristofers pastaigā ar mammu.
Slavenības
2016. gada 6. jūnijs, 05:09

Švarcenegera jaunākais dēls ievērojami pieņēmies miesās. FOTO

Jauns.lv

Holivudas grāvējfilmu zvaigznes Arnolda Švarcenegera (68) šķirtā sieva Marija Šraivere (60) nesen manīta Losandželosas ielās miesās ražena jauna vīrieša pavadībā. Šis puisis ir bijušā laulātā pāra jaunākais dēls Kristofers, kurš par galvastiesu pāraudzis savu mammu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Laulībā ar Mariju Šraiveri Holivudas grāvējfilmu zvaigzne un bijušas Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers kļuva par četru bērnu tēvu – viņam ir divas meitas un divi dēli – Ketrīna (26), Kristīna (24), Patriks (22) un Kristofers (18). Aktierim ir arī ārlaulības dēls Džozefs Baena no bijušās mājkalpotājas, kas ir tikai piecas dienas jaunāks par Kristoferu. Švarcenegera sieva Marija jaunāko dēlu laida pasaulē 1997. gada 27. septembrī, bet tā paša gada 2. oktobrī dēls no Švarcenegera piedzima arī mājkalpotājai Mildredai Baenai.

2011. gadā, kad šis ilgi glabātais noslēpums nāca gaismā, tika šķirta arī Švarcenegera un Šraiveres 25 gadus ilgusī laulība.

Bijušā laulātā pāra jaunākajam dēlam Kristoferam jau vairākus gadus ir nopietnas problēmas ar lieko svaru. Daudzi uzskata, ka amerikāņu aizraušanās ar ātrajām uzkodām darījusi savu, jo tendenci uz apaļīgumu Kristofers pavisam noteikti nav mantojis no saviem vecākiem. Arī brālis un abas māsas ir slaidas tāpat kā mamma un tētis. Tomēr, iespējams, ka tendence uz apaļīgumu ir ģenētiski pārmantota. Problēmas ar lieko svaru bija Kristofera omītes brālim no mammas puses, bijušajam ASV senatoram Edvardam Mūram „Tedam” Kenedijam.

Kad Arnolds Švarcenegers bija Kristofera vecumā, viņš bija izstīdzējis, kalsns puisis. Viņa tēvs Gustavs Švarcenegers bija policists un jau no mazotnes radināja abus savus dēlus pie disciplīnas. Gustavam bieži patika mudināt puikas sacensībai, iesaistot viņus dažādās fiziskajās aktivitātēs. Bieži vien šajās sporta cīņās, tēvam par vilšanos, Arnolds palika otrais. Gustavs bija pārliecināts teiciena „veselā miesā vesels gars” piekritējs. Katrs rīts brāļiem Švarcenegeriem sākās ar vingrošanas nodarbību, un tikai pēc tam dēli varēja sēsties pie brokastu galda. Jau no agra vecuma Arnolds nodarbojās ar futbolu, vieglatlētiku, boksu un peldēšanu.      

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press