Hercogiene ar vīru un bērniem apmeklē zirgu skriešanās sacīkstes. FOTO
Kembridžas hercogiene Ketrīna ar bērniem – princi Džordžu un princesi Šarloti – vēro zirgu skriešanās sacīkstes.
Slavenības
2016. gada 7. jūnijs, 04:17

Hercogiene ar vīru un bērniem apmeklē zirgu skriešanās sacīkstes. FOTO

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna (34) un princis Viljams (33) ar bērniem – princi Džordžu (2) un princesi Šarloti (1) – kopīgi apmeklējuši zirgu skriešanās sacīkstes Norfolkas grāfistē.

Zirgu skriešanās sacīkstes norisinājās Norfolkas grāfistē Anglijā, tikai pusstundas brauciena attālumā no mājām, kurās šobrīd mitinās Viljams, Ketrīna un viņu bērni. Kopā ar karalisko ģimeni sacensības vēroja arī prinča Viljama skolas laiku draugs Džeimss Mids ar sievu lēdiju Loru Maršemu.

Hercogiene Ketrīna bija tērpusies džinsos un zīmola „Ralph Lauren” topiņā ar svītrām, kura cena veikalos ir aptuveni 110 eiro. Vecākais bērns princis Džordžs, kuram šā gada 23. jūlijā būs trešā dzimšanas diena, bija ģērbts saskaņoti ar māmiņu. Puisēnam mugurā bija svītrains džemperītis no zīmola „Next” kolekcijas 16 eiro vērtībā un tumši zili šortiņi. Princese Šarlote, kura šā gada 2. maijā nosvinēja pirmo dzimšanas dienu, bija ģērbta gaiši zilā adītā jaciņā, kas bija uzvilkta virs kleitiņas.

Neraugoties uz savu statusu un stāvokli sabiedrībā, ģimene izturējās tāpat kā pārējie zirgu skriešanās sacīkšu apmeklētāji. Viņi sēdēja zālienā un baudīja uzkodas, ko ņēma ar rokām no vienreiz lietojamajiem traukiem.

„Viņi bija ļoti relaksēti un no sirds izbaudīja ģimenes kopābūšanu,” norādījis kāds no zirgu skriešanās sacīkšu apmeklētājiem.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press