Adele nopērk māju slavenību rajonā Beverlihilsā. FOTO
Adele jau pirms mēneša parakstījusi līgumu par 9.5 miljonus vērtas mājas iegādi Beverlihilsā. Vēl mūziķe tajā nav ievākusies, jo šobrīd devusies koncertturnejā.
Slavenības
2016. gada 8. jūnijs, 04:13

Adele nopērk māju slavenību rajonā Beverlihilsā. FOTO

Jauns.lv

Tagad, kad arī dziedātājas Adeles (28) kontā ir miljoni, talantīgā britu mūziķe nopirkusi sev ģimenes mājas arī okeāna viņā krastā – Beverlihilsas „Hidden Valley Estate” rajonā, kur kaimiņos dzīvo vienas vienīgas Holivudas slavenības.

Britu dziedātāja Adele par 9.5 miljoniem ASV dolāru nopirkusi māju prestižajā „Hidden Valley Estate” rajonā Beverlihilsā, kuru iežogo apsargāti vārti. Šajā rajonā sev mājvietu izvēlējušās arī tādas slavenības kā aktrise Dženifera Lorensa, aktrise Kamerona Diaza ar vīru grupas „Good Charlotte” mūziķi Bendžiju Madenu, sabiedrības dāma Nikola Ričija ar vīru grupas „Good Charlotte” mūziķi Džoelu Madenu un bērniem, kā arī aktrise Mila Kunisa ar vīru Eštonu Kačeru un meitu. Savukārt dažas nedēļas pēc tam, kad Adele šajā rajonā bija nopirkusi māju, īpašumu netālu no viņas iegādājusies vēl kāda slavenība – filmas „Avatars” aktrise Zoja Saldana ar savu ģimeni.

Adeles jaunais aizokeāna īpašums ir vairāk nekā 600 kvadrātmetrus liels, bet kopējā īpašuma zemes platība sasniedz 1580 kvadrātmetrus. Mājas pagalmā ir arī rotaļu mājiņa kokā, kur varēs rotaļāties dziedātājas trīsarpus gadus vecais dēliņš Andželo. Teritorijā ir vēl kāds prieks bērniem – izbūvēts rotaļu dzelzceļš. Pie mājas ir peldbaseins ar spa zonu.

Adeles jaunajās mājās ir četras guļamistabas un sešas vannasistabas.

Interneta portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka mājas iepriekšējais saimnieks par īpašumu prasījis 9.9 miljonus ASV dolāru, bet Adelei cenu izdevies nokaulēt.

Līgumu par mājas iegādi dziedātāja noslēgusi jau pirms mēneša, bet šo jaunumu centusies paturēt noslēpumā. Dziedātāja jaunajā īpašumā vēl nav ievākusies, jo šobrīd devusies koncertturnejā.

Adele nopērk māju Beverlihilsā

Dziedātāja Adele nopirkusi sev ģimenes mājas arī okeāna viņā krastā – Beverlihilsas „Hidden Valley Estate” rajonā, kur kaimiņos dzīvo vienas ...

gallery icon
9

Dziedātāja Adele ar dēlu Andželo Losandželosas lidostā

gallery icon
12

Adele ar vīru Londonā, 2014. gada rudenī

gallery icon
11

Britu dziedātāja Adele

gallery icon
20

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press