Meraijas Kerijas sapnis par kāzām ar miljardieri brūk. Bijušais nedod šķiršanos
Kamēr nav juridiski šķirta Meraijas Kerijas un Nika Kanona (pa kreisi) laulība, viņa nevar precēties ar savu jauno līgavaini Džeimsu Pakeru. Bet vīrs šķiršanos nedod, aizvien mīlot...
Slavenības
2016. gada 8. jūnijs, 15:39

Meraijas Kerijas sapnis par kāzām ar miljardieri brūk. Bijušais nedod šķiršanos

Jauns.lv

Popzvaigznes Meraijas Kerijas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens ar milzīgu briljantu un viņa sapņo par šovasar rīkotām kāzām ar savu mīļoto miljardieri austrāliešu uzņēmēju Džeimsu Pakeru. Taču šis sapnis draud izplēnēt, jo – kā izrādās – dziedātāja vēl nav oficiāli brīva, un vīrs šķiršanos nevēlas dot.

Meraijas Kerijas otrais vīrs reperis un aktieris Niks Kanons 2014. gada augustā plašākai sabiedrībai paziņoja par abu vēlmi šķirt laulību un četrus mēnešus vēlāk iesniedza tiesā prasību par šķiršanos. Taču viņi aizvien juridiski skaitās precēts paris, jo laulība nav oficiāli šķirta. Portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka Niks Kanons šobrīd attiecies parakstīt nepieciešamos dokumentus, lai pabeigtu šķiršanās lietu. Līdz ar to Meraijai nav juridisku tiesību precēt jauno līgavaini Džeimsu Pakeru, jo viņa pēc dokumentiem aizvien skaitās precēta sieviete.

Kāds no Kanona paziņām izteicies, ka 10 gadus jaunākais mūziķis „aizvien mīl Meraiju un nevēlas oficiāli ļaut viņai iet”.

Niks un Meraija apprecējās 2008. gadā dziedātājai piederošā īpašumā Bahamu salās. Pārim ir kopīgi bērni – četrus gadus vecie dvīņu Morokans un Monro.

Sākotnēji laulības šķiršana aizkavējusies, jo pāris nav varējis ilgi vienoties naudas jautājumos, taču viņi vienošanos tomēr panākuši.

Meraijai jāsakārto šķiršanās dokumenti, lai juridiski varētu precēties ar savu izredzēto Džeimsu Pakeru, kurš viņu bildināja šā gada janvārī.

Austrāliešu kazino īpašnieka kapitāls novērtēts 4.5 miljardos ASV dolāru. Saderināšanās gredzenam viņš nežēloja līdzekļus un mīļotajai pasniedza 35 karātu briljanta gredzenu 7.5 miljonu ASV dolāru vērtībā.

Pāris vēl nav izziņojis kāzu datumu, taču pavasarī klīda runas, ka dziedātāja plānojot svinības jau šovasar. Visticamāk pāris vēlēsies šo ziņu paturēt noslēpumā, sarīkojot klusas svinības.

Mazliet savādi, ka Niks šobrīd nevēlas dot šķiršanos. Tieši viņš bija viens no pirmajiem, kas ar „Instagram” bloga starpniecību gada sākumā sveica Meraiju ar jauno saderināšanos.

Foto abas (piekoriģēt, vai pēc kolāžas sataisīšanas parakstā norādītais „pa kreisi” atbilst pareizajam attēlam!):

Kamēr nav juridiski šķirta Meraijas Kerijas un Nika Kanona (pa kreisi) laulība, viņa nevar precēties ar savu jauno līgavaini Džeimsu Pakeru. Bet vīrs šķiršanos nedod, aizvien mīlot...


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press