Bijonsē nošķaudās, un fani to pārvērš par sensāciju! FOTO. VIDEO
Dziedātāja Bijonsē savā „Twitter” blogā pati parādījusi virkni fotogrāfiju, kurās iemūžināts, kā viņai koncerta laikā gadījies nošķaudīties.
Slavenības
2016. gada 11. jūnijs, 12:02

Bijonsē nošķaudās, un fani to pārvērš par sensāciju! FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Otrdienas vakarā koncertā Ņujorkā populārā dziedātāja Bijonsē saņēma 45 000 labas veselības vēlējumu. Plašās auditorijas priekšā 34 gadus vecajai superzvaigznei gadījās nošķaudīties. Kam negadās?!

Popzvaigzne Bijonsē bija ģērbusies zīmola „Gucci” darinātā melnā militāra stila bodijā ar zelta izšuvumiem un melnos garos zābakos. Pašā koncerta vidū kādā brīdī viņai uzmācās neatturamas šķavas. Piesegusi muti ar tērpa piedurkni, dziedātāja nošķaudījās. Pēc kā tūlīt pat saņēma skatītāju tūkstošu pieklājīgi novēlētu „Uz veselību!”.

Reakcija no publikas bija ļoti sirsnīga un mīļa. Pat, ja šķavas uznāk ne visai piemērotā brīdī, tas taču ir tik cilvēcīgi un pašsaprotami. Tomēr ne visi to uztvēruši tā. Bijonsē fani šo „šķaudāmmirkli” sociālajos tīklos pacēluši teju sensacionālas ziņas līmenī. Dadzi savos mikroblogos publiskojuši attēlus un video, kas atspoguļo šo brīdi.

„Es pat nezināju, ka Bijonsē spēj arī šķaudīt, jo!” – „Twitter” blogā „iečivinājis’ kāds no faniem.

Interesanti, ka arī pati Bijonsē savā „Twitter” blogā izvēlējusies pastāstīt un bildēs atrādīt to, kā viņai koncerta vidū gadījies nošķaudīties. Dziedātāja publiskojusi virkni fotogrāfiju, kas atspoguļo šo mazo brīdi.

Amizanta ir vēl kāda jautra sakritība. 2013. gadā izdotajā singlā „Partition” Bijonsē dzied šādu rindiņu: „Es nošķaudījos ritmā un ritms kļuva slimāks.”

Bijonsē nošķaudās koncertā Bijonsē – „Partition”

 

Kasjauns.lv / Foto: Twitter, Vida Press