Slavenības
2016. gada 12. jūnijs, 07:41

Džastins Bībers kopā ar mammu apmeklē skaistumkopšanas salonu. FOTO

Jauns.lv

Šā gada februārī dziedātājas Džastins Bībers (22) izteicās, ka no abiem vecākiem esot tuvāks ar tēvu. Taču viņš cenšas nepamest novārtā arī mammu. Nesen mūziķis kopā ar mammu apmeklējis skaistumkopšanas salonu, kurā palutināti viņi abi.

Džastins Bībers ar mammu Patiju Maleti un savu draugu reperi Khalil (21) devies uz skaistumkopšanas salonu, kur trijotne ļāvusies spa pedikīram. Dziedātājs par to pavēstījis arī saviem „Instagram” bloga sekotājiem, publiskojot bildīti, kurā abi ar mammu sēž krēslos, kamēr meistari rūpējas par viņu pēdiņām. Džastins gaisā izslējis roku un rāda miera zīmi, bet mamma iepozē līdzīgi kā Mailija Sairusa – ar izbāztu mēli – un rāda žestu ar labo roku.

Džastina draugs reperis Khalil sēž trešajā krēslā un smaida, nežestikulējot ar rokām, ļaujot, lai visa uzmanība tiek mammai un dēlam.

Džastina vecāki – Džeremijs Bībers un Patija Malete – izšķīrās, kad dēlam bija divi gadi. Mammai bija tikai astoņpadsmit gadu, kad viņa gaidīja pasaulē nākam Džastinu. Viņa dēlu uzaudzināja viena pati, piepalīdzot savai mammai – Džastina omītei. Tēvs Džastina dzīvē atgriezās vēlāk, kad dēls jau bija krietni paaudzies.

„Mēs lieliski saprotamies ar tēti,” norāda solists. „Kad biju jaunāks, viņš man iemācīja uz ģitāras spēlēt dažas dziesmas, kā, piemēram, „Knockin’ on Heaven’s Door”. Viņš bija tas, kurš ieiepazīstināja mani ar roka klasiku – grupām „Guns N’ Roses” un „Metallica”. Tētis man arī iemācīja braukt ar auto. Viņš ir foršais.”

Šā gada februārī, intervijā žurnālam „GQ” Džastins atzina, ka mammu „nesatiek tik bieži, kā vēlētos”. „Esmu tuvāks tētim, nekā mammai,” viņš norādīja. „Tev viņi vairs nav tik nepieciešami. Bet viņiem tu esi viss. Nu, ne viss, bet viņi tevī ieguldījuši daudz. Bet tu vienā dienā paņem un aizej, veido pats savu karjeru un viņi vairs nav vajadzīgi, un tu viņu viedokli vairs nevērtē tāpat, kā agrāk,” filozofēja mūziķis. 

       

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press