Kā 62 gadu vecumā var izskatīties šādi? Apbrīnojami! FOTO
Bijušajai supermodelei Kristijai Brinklijai ir jau 62 gadu, taču viņa izskatās vismaz uz pusi jaunāka.
Slavenības
2016. gada 13. jūnijs, 07:42

Kā 62 gadu vecumā var izskatīties šādi? Apbrīnojami! FOTO

Jauns.lv

Lūkojoties uz bijušās supermodeles Kristijas Brinklijas fotogrāfijām, grūti iedomāties, ka šai pasakaini skaistajai sievietei ir jau 62 gadi. Ja novecošanās visām pienāktu šādi, neviena sieviete visā pasaulē par gadiem vairs nesatrauktos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nesen bijusī peldkostīmu modele Kristija Brinklija apmeklēja pasākumu Ņujorkā. Gaišos garos matus viņa, kā ierasts, bija ieveidojusi vieglos viļņos, bet kosmētiku lietojusi minimāli. Viņas āda bija teicamā stāvoklī un smaids žilbinošs. Brinklijas kundze izskatījās vismaz uz pusi jaunāka par savu patieso vecumu.

Modele pasākumam izvēlējusies piegulošu melnu kombinezonu ar baltām piedurknēm un oranžās krāsas akcentu tā aizdarē. Apģērbam viņa bija pieskaņojusi zeltītas krāsas siksniņkurpes, kas apkārtējo skatienam atsedza viņas pedikirētās kājas ar rozā nagu laku. Roku nagus supermodele bija lakojusi ar tāda paša toņa nagu laku, kādu izvēlējusies kājām. Arī lūpu tonis bija pieskaņots līdzīgi abiem augšminētajiem rozā akcentiņiem.

Kristija Brinklija rokās turēja savu viedtālruni, kam izvēlējusies zeltītas krāsas ietvaru ar divām smaidošajām sejiņām jeb „smailijiem” tā aizmugurē.

Kristijas fotogrāfijas karjeras laikā rotājušas vairāk nekā 500 glancēto žurnālu vākus. Viņas fotogrāfijas uz „Sports Illustrated” vāka bijušas trīs gadus pēc kārtas – 1979. gadā, 1980. gadā un 1981. gadā. Šo Brinklijas rekordu līdz šim nav izdevies pārspēt nevienai citai skaistulei. 25 gadu (!) garumā Kristija bija kosmētikas zīmola „Cover Girl” reklāmas seja. Arī šis ir rekordilgs līgums, ko jebkāda kompānija noslēgusi ar modeli.

Kristija Brinklija arīdzan filmējusies filmās un seriālos, sarakstījusi grāmatas, un pati darbojusies kā fotogrāfe. Supermodele četras reizes ir bijusi precējusies un ir mamma trim bērniem. Par spīti solīdajam vecumam un trīs iznēsātiem bērniem, viņa aizvien izskatās fantastiski, lai gan pati apgalvo, ka īpašu skaistuma noslēpumu neesot. „Ticiet man, es dievinu šokolādes saldējumu! Tikai tādu, kas nav gatavots no produktu aizvietotājiem. Ja to ēdu, tam jābūt gatavotam tikai no īsta piena un īsta saldā krējuma!” – tā apgalvo mūžam jaunā Brinklija.

Kristija ir veģetāriete un pārtikā lieto daudz graudaugu un pākšaugu. „Es kļuvu par veģetārieti 12 gadu vecumā. Pēc tam pārliecināju arī mammu un tēti kļūt par veģetāriešiem, un vēlāk arī brāli,” atceras Brinklija. „Es cenšos katru dienu ēst pēc iespējas dažādāku krāsu produktus. Šādi es uzņemu visus nepieciešamos vitamīnus.” Brokastīs supermodele parasti ēd pilngraudu putru ar ogām, pusdienās – zaļos salātus, bet vakariņās – pastu. Kristija ļoti reti lieto alkoholiskos dzērienus. Viņa regulāri nodarbojas ar jogu, pilātēm, dejo un dodas garās pastaigās pa liedagu.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press