Džonija Depa 17 gadus vecā meita šokē ar slimīgu kārnumu. FOTO
Lilija Rouza apmeklējusi savas draudzenes, režisora Kevina Smita meitas, Hārlijas Smitas meitas izlaiduma pasākumu.
Slavenības
2016. gada 13. jūnijs, 08:34

Džonija Depa 17 gadus vecā meita šokē ar slimīgu kārnumu. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktiera Džonija Depa (53) un franču dziedātājas, aktrises un modeles Vanesas Paradī (43) meita Lilija Rouza Melodija Depa (17) nesen kā apmeklējusi savas draudzenes Hārlijas Smitas izlaiduma balli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lilija Rouza un Hārlija Smita atveidojušas lomas Hārlijas tēva, režisora Kevina Smita, šausmu komēdijā „Yoga Hosers”. Filmēšanās laikā abas jaunietes ļoti sadraudzējušās.

Lilija Rouza nesen kā apmeklējusi savas jaunās draudzenes Hārlijas izlaiduma pasākumu. Džonija Depa meita bija ģērbusies pūdera krāsas vakarkleitā līdz potītēm. Par to visai pasaulei sociālajos tīklos pastāstījis Hārlijas tēvs režisors Kevins Smits, kurš popularitāti iemantoja pēc kulta filmas „Dogma” iznākšanas 1999. gadā.

Fotogrāfijās, kurās Lilija Rouza pozē kopā ar citām meitenēm, var redzēt, ka jaunā dāma mantojusi figūru no savas mammas Vanesas Paradī. Līdzās citām vienaudzēm viņa izskatās ārkārtīgi kārna.

Šobrīd Lilija Rouza pārdzīvo sarežģītu periodu. Tas saistīts ar viņas tēva šķiršanos no aktrises Amberas Hērdas (30) un jau plaši izskanējušo vardarbības skandālu, kurā Hērda ar fotogrāfiju palīdzību apliecina, ka vīrs viņu sitis.

15 mēnešus ilgās laulības laikā paparaci ne reizi vien nofotografējuši Amberu kopā ar Liliju Rouzu, kas liek domāt, ka abām dāmām bijušas draudzīgas attiecības. Taču pēc tam, kad Ambera publiski paziņoja par to, ka Džonijs vairākkārt viņu fiziski ietekmējis, Lilija Rouza nostājās tēva pusē, nosaucot viņu par visjaukāko un mīlošāko cilvēku, kādu viņa jebkad pazinusi. „Ikviens cits, kurš tēti pazīst, pateiks to pašu,” sociālajos tīklos Džonija Depa aizstāvībai rakstīja meita. „Viņš man un mazajam brālim ir brīnišķīgs tēvs.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press