Johoho, kas par kūku cepējiņu! Ievērtē, kādu foto starp tortēm ievieto Zeltiņas meita
Marija Romija Zeltiņa savus sekotājus sociālajos tīklos palutinājusi ar foto, kas liek sajūsmā iesaukties: „Tā tik ir kūku cepējiņa!”
Slavenības
2016. gada 14. jūnijs, 14:50

Johoho, kas par kūku cepējiņu! Ievērtē, kādu foto starp tortēm ievieto Zeltiņas meita

Jauns.lv

Aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija, kas jau vairākus gadus aizraujas ar tortu, kūku un kūciņu cepšanu šai vasarai sagatavojusies godam. Nule kā viņa savā „Instagram” profilā to apliecinājusi ar savu foto.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kādus tik našķus pa šiem gadiem Marija Romija nav pagatavojusi – gan klasiskas kūkas ar bagātīgu augļu krāvumu, gan tortes ar veltījuma uzrakstiem. Lielu daļu kūku viņa atrāda „Instagram”, kur Marijas Romijas konts ir ar vairāk nekā 250 našķu un adventa vainagu foto, un tikai kādās trīs bildēs ir redzama pati Marija Romija.

Vairāki tortu fotogrāfijas novērtēti ar izcilības zīmi, pie citām arī sabiedrībā zināmi ļaudis, piemēram, TV3 ziņu moderatore Agnese Vārpiņa, paudusi izbrīnu, kamdēļ Marija Romija vēl nav kā bumbulis? Uz to Marija Romija atbild, ka sevi palutina tikai svētkos. Tas apliecinās arī svaigākajā skaistules bildē, kur viņa izgājusi pastaigā gar jūru, un ļauj priecēt acis par savām formām.


Kasjauns.lv