Eirovīzijas iekarotājs Justs maigojas ar dāmu un mēģina viņai aptetovēt dupsi. VIDEO.
Justs ar kompozīciju „Ko tu dari?”
Slavenības
2016. gada 15. jūnijs, 14:17

Eirovīzijas iekarotājs Justs maigojas ar dāmu un mēģina viņai aptetovēt dupsi. VIDEO.

Jauns.lv

Valsts prezidents Raimonda Vējoņa dzimšanas dienā ar savu pirmo videoklipu pēc starta Eirovīzijas dziesmu konkursā nācis klajā daiļais Justs. Eirovīzijas spīdeklis dzied latviešu valodā, kas, protams, priecē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Videoklipa, kurā Justs visu laiku ietusē ar kādu jaunkundzi, te viņu glāstot un paijājot, te mēģinot aptetovēt viņas sēžamvietu. Šis klips tapis 48 stundu laikā divos piegājienos – pa 22 un 26 stundām un filmēšana notikusi vairākās Latvijas pilsētās.

“Man videoklips asociējas ar vasaras stāstu – mīlestība un draudzība, jaunības un trakulības garša”, saka Justs. Viņaprāt, klips parāda, cik daudz interesanta ir ārpus mūsdienu interneta pasaules: „Vajag tikai nedaudz pavērst skatu prom no telefona, lai ieraudzītu, ko mums sniedz realitāte”.

Februārī Justs LTV jauno autoru un izpildītāju konkursā “Supernova” izcīnīja iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Finālā, kas norisinājās Stokholmā, ar dziesmu “Heartbeat” ierindojās 15. vietā. Justs Sirmais ir uzstājies dažādu grupu sastāvos – ar Taxfree, Gacho un citiem -, šobrīd apgūst džeza un populārās mūzikas vokāla pedagoģiju.

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes