Bovija producents atzīst, ka pazemojis Adeli... un atvainojas
Viskonti: "Ja arī Adeli aizvainojuši mani izteikumi, tāds nebija mans mērķis. "Adelei ir lieliska balss, kas iepriecina miljoniem cilvēku."
Slavenības
2016. gada 15. jūnijs, 16:20

Bovija producents atzīst, ka pazemojis Adeli... un atvainojas

Jauns.lv

Mūžībā aizgājušā britu dziedātāja Deivida Bovija producents Tonijs Viskonti atvainojies par izteikumiem, ka popzvaigznes Adeles balss ierakstos varētu būt uzlabota ar datortehnoloģiju palīdzību, ziņo laikraksts "The Guardian".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Radio neskan nekas labs. 90% dziesmu ir ar datoru uzlabotas balsis," Viskonti sacīja nesenā intervijā laikrakstam "The Daily Star". "Mēs zinām, ka Adelei ir lieliska balss, taču nav nemaz zināms, vai tā ir viņas īstā balss vai varbūt arī ar to veiktas manipulācijas. Mēs to nezinām."

Taču vēlāk producents atvainojās par izteikumiem, kas esot pārprasti.

"Es atvainojos, ka nepareizi noformulēju savus izteikumus par to, kas mūsdienās skan radio. Tomēr es nevaru atvainoties par to, ka kāds par tiem apvainojās," teica Viskonti. "Ja arī Adeli aizvainojuši mani izteikumi, tāds nebija mans mērķis."

"Adelei ir lieliska balss, kas iepriecina miljoniem cilvēku," viņš piebilda.

Nesenā koncertā Parīzē Adele pauda dusmas par Viskonti komentāriem. "Kaut kāds pamuļķis sacīja, ka ierakstos dzirdamā balss neesot manējā," viņa sūkstījās. "Ej ellē."

72 gadus vecais Viskonti strādājis ne tikai ar Boviju, bet arī Igiju Popu, Moriseju un grupu "Manic Street Preachers".

Viņš iesaistījies telekanāla "Sky Arts TV" realitātes šovā "Guitar Star", kurā tiek meklētas īstas rokzvaigznes. "Mūsdienu popa skanējums ir tik perfekts, ka tas kļuvis garlaicīgs. Viss tiek uzlabots. Es meklēju tādus virtuozus kā Hendriksu, Kobeinu un Boviju," sacīja Viskonti.

Viskonti sadarbojās ar Boviju no 1969.gada līdz pat dziedātāja pēdējam albumam "Blackstar", kas iznāca divas dienas pirms Bovija nāves no vēža.

LETA/Foto: Vida Press

Tēmas