Džonija Depa sieva no vīra vairs negrib 50 000 mēnesī
Ambera Hērda pieprasījusi uzturlīdzekļu maksājumu no vīra Džonija Depa, jo uzskatījusi, kā tā ir standarta procedūra visās šķiršanās prāvās. Tagad redzot, ka naudas jautājums tiek vērsts pret viņu pašu, novēršot sabiedrības uzmanību no galvenā iemesla vardarbības ģimenē, aktrise prasību pēc uzturnaudas atsaukusi.
Slavenības
2016. gada 16. jūnijs, 05:48

Džonija Depa sieva no vīra vairs negrib 50 000 mēnesī

Jauns.lv

Aktrises Amberas Hērdas (30) advokāts atsaucis klientes prasību pēc pagaidu uzturnaudas no vīra Džonija Depa (53). Šobrīd risinās skandaloza šķiršanās prāva, kurā Deps vainots vardarbībā un viņam izsniegts netuvošanās orderis sievai.

Tiesai iesniegtajos dokumentos Ambera Hērda norāda, ka sākotnēji pieprasījusi īslaicīgu uzturlīdzekļu maksājumu, jo domājusi, ka tā ir standarta procedūra visās šķiršanās prāvās. Viņa šo prasību atsaukusi, jo sapratusi, ka rīcība un motīvi tiek pārprasti. „Jautājums par uzturlīdzekļiem ir vērsts pret mani, lai novērstu sabiedrības uzmanību no ļoti nopietna patiesā iemesla – vardarbības ģimenē,” šādi Ambera tiesas dokumentos pamatojusi vēlmi atsaukt prasību par uzturnaudas piedzīšanu no vīra.

Šā gada maijā nogalē, kad Hērda iesniedza tiesā šķiršanās dokumentus, viņa uzturlīdzekļos no vīra pieprasīja 50 000 dolāru mēnesī. Tiesa to noraidīja, bet apmierināja prasību pēc netuvošanās ordera pret aktrises vīru. 27. maijā tiesā iesniegtajos dokumentos Ambera norādījusi, ka viņas ikmēneša vidējie ienākumi sasniedz 10 000 ASV dolāru, bet mēnesī nepieciešamā nauda esot 43 700 ASV dolāru.

Amberai aizvien ir tiesības pieprasīt uzturnaudas maksājumus pēc tam, kad beigsies īslaicīgā netuvošanās ordera termiņš. Nākamā tiesas sēde paredzēta šo piektdien, kad arī tiks lemts vai pagarināt netuvošanās liegumu.

Šajā pirmdienā uz Depa un Hērdas mājām Losandželosā izsaukta policija. Hērdas advokāts bijis tas, kurš zvanījis kārtības sargiem. Lai gan Džonijs Deps pēc neoficiālas informācijas šobrīd esot Bahamu salās, Hērdas pārstāvji uzskata, ka aktieris pārkāpis īslaicīgā netuvošanās ordera nosacījumus, jo aizsūtījis uz mājām savus cilvēkus, lai tie paņemtu mantas.

Policijas pārstāvis norāda, ka mājā tobrīd nav bijis ne Deps, ne Hērda. Beigu beigās abu iesaistīto pušu advokāti panākuši kompromisu, vienojoties, ka neviena puse nav pārkāpusi tiesas spriedumu.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press