Kidmena tikai gadu domā par piedalīšanos detektīvseriālā
Tā būs 48 gadus vecās Kidmenas pirmā televīzijas loma Austrālijā kopš 1989.gada miniseriāla "Bangkok Hilton".
Slavenības
2016. gada 16. jūnijs, 07:47

Kidmena tikai gadu domā par piedalīšanos detektīvseriālā

Jauns.lv

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena spēlēs britu raidorganizācijas BBC detektīvseriālā "Top of the Lake".

Baumas par Kidmenas pievienošanos režisors Džeinas Kempiones veidotajam seriālam virmoja jau vairākus mēnešus. Raidorganizācija BBC beidzot tās apstiprinājusi.

Par Kidmenas piedalīšanos "Top of the Lake" jaunajā sezonā tika paziņots, kad viņa ieradās Sidnejā, kur notiks filmēšana.

Tā būs 48 gadus vecās Kidmenas pirmā televīzijas loma Austrālijā kopš 1989.gada miniseriāla "Bangkok Hilton".

"Es ļoti priecājos par atgriešanos mājās, lai strādātu kopā ar manu dārgo draudzeni Džeinu Kempioni, kuras darbu es cienu un apbrīnoju," laikrakstam "The Daily Telegraph" teica Kidmena.

Avīze vēsta, ka Kidmenas pārrunas par pievienošanos seriālam ilgušas gadu. Nedēļu pēc līguma parakstīšanas viņa ieradās Sidnejā ar meitām - septiņgadīgo Sandeju Rozu un piecus gadus veco Feitu Mārgaretu. Mēģinājumi un filmēšana ilgs piecas nedēļas.

Seriālā galvenās lomas spēlē amerikāņu aktrise Elizabete Mosa, kuras pazīstamākā loma bija vēsturiskajā seriālā "Mad Men". Detektīvdrāmas "Top of the Lake" otrajā sezonā viņa spēlē izmeklētāju Robinu Grifinu, kura cenšas noskaidrot Sidnejas pludmalē izskalota sievietes līķa identitāti un nāves apstākļus.

Jaunajā sezona "nozīmīgu lomu" spēlēs britu aktrise Gvendolīna Kristija, kura pasaules slavu ieguva ar lomu populārajā fantāzijas seriālā "Game of Thrones" ("Troņu spēle").

BBC detektīvseriāl "Top of the Lake" treileris - video:
LETA/Foto: Vida Press